Spookie Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 (edytowane) Tak jak w temacie co proponujecie... :?: testowałem już CerberusFTP Server; TYPSoft FTPserver... i jakoś nie bardzo mi pasują ... który polecacie tutaj jest kilka ...KLIK Opcje które są potrzebne: + proste dodawanie nowych kont z różnymi uprawnieniam +statystyki serwera jak i każdego usera oddzielnie. +możliwość banowania i odbanowywania danego usera/ip [właśnie nie moge znaleźć opcji "odbnowania" w cybertusie :lol2: ] +dużasz szybkość programu i jednoczesne jak najmniejsze "CPU usage" + :hmm: zaraz pewnie coś sobie jeszcze przypomne EDIT: +wysoka stabilnosć działania +możliwość autokicka po np 1 min bezczynności +zarządzanie z poziomu www... +logowanie wszystkich czynności przydało by się: +kolejkowanie plików / userów +możliwość ustawiania priorytetów dla userów / plików +przydzielanie max danego transferu na użytkowanika jak i na cały program najlepiej zależnie od obciążenia łącza + ten tego no... zaraz pewnie jeszzcze coś mi wpadnie do głowy :E Aha i najlepiej aby program był darmowy nie obraziłbym się też jakby był po Polsku :P Edytowane 20 Stycznia 2006 przez Spookie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys'az Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Gene6 FTP Server. U mnie sprawuje sie dobrze ale czy spelnia wszystkie twoje wymagania to nie wiem. Nie mam az takich potrzeb ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cebix Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 BulletProof FTP. Niestety nie jest darmowy i nie wiem, czy istnieje wersja polska :/. Na szczęście jest 15-dniowy trial, do ściągnięcia za darmo z google :). Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...