MoNes Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 ?? mam takie pytanie mile Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Cos mi sie zdaje ze wali ostro jak sie spalila :P poza tym chyba kompa nie odpala, nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoNes Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 o to dobrze bo kom sie odpala i nie smierdzi :D bo bym przez okno wylecial jest :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
link.mk Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 ten topic to chyba prowokacja ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoNes Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 dlaczego tak uważasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Wkładasz do innego kompa. Jeśli działa, to działa. Jeśli nie, to nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_q_b_a_ Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 A właśnie mam pytanie, bo chcę za chwilę iść do kumpla, żeby sprawdził czy moja 6600GT faktycznie padła, i czy może mu się coś stac jak jest spalona np. rozwalić mobo czy coś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...