BNX Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Jestem na kupnie głośników i co lepsze X-530 czy z-640 jak sądzicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vvob Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Słyszałem oba zestawy - niby są podobne w brzmieniu. Ja bym wybrał X-530 z tego względu, że to nowsza konstrukcja (jeśli się nie mylę). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ogoorek Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Słyszałem oba zestawy - niby są podobne w brzmieniu. Ja bym wybrał X-530 z tego względu, że to nowsza konstrukcja (jeśli się nie mylę).X-530 jakas wielka nowoscia nie jest, mam ten zestaw od blisko roku, a o ile pamietam w kwietniu '05 nie byla to jakas hiper nowosc. No ale do rzeczy. Nie slyszalem w akcji Z-640, wiec nie moge porownac. Moge natomiast z cala pewnoscia szczerze polecic X-530. Jakosc dzwieku jest swietna - gry, filmy i muzyka odtwarzane sa rewelacyjnie. Jedyny mankament to stosunkowo krotkie kable do tylnych satelit (nie chce mi sie mierzyc ich teraz, ale na oko mniej wiecej kolo 3m) wiec na dzien dobry polecam kupno dodatkowych kabli (mnie to kosztowalo dodatkowe 70zl). Lecz jesli nie bedziesz umieszczal ich daleko za plecami to mozliwe, ze nie beda ci potrzebne. Reasumujac - X-530 rzadza :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Moje X-530 maja tylne kable lekko przekraczajace 4m :) Bardziej natomiast irytuje mnie w tych glosnikach pomysl Logitecha, zeby kable do karty dzwiekowej szly z przedniej satelity... jakby nie mozna ich bylo puscic bezposrednio do wzmacniacza. Ale coz poczac, taki ich urok... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cero Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 (edytowane) A nie orjetujecie sie jak Logitech X-530 wypada przy Creative Inspire T6060 bo ja nie wiem ktore wybrac... :cry: Edytowane 24 Stycznia 2006 przez cero Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zajrzyj do przyklejonego tematu o glosnikach, pytanie bylo zadawane wiele razy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...