malczur Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 mam pytanko poniewaz zastanawiam sie nad kupnem dfi lanpary wiem ze DFI LanParty UT NF4 SLI-D ze ma dwa sloty PCI-E i SLI ale DFI LanParty UT NF4 Ultra-D ma rowniez dwa sloty PCI-E o co chodzi po co dwa sloty pci skoro nie ma sli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 proste. do tego mozna dodać tez SLI DR. cały myk w tym, ze te płyty są praktycznie identyczne. róznią sie one włascieiw tylko zamalowanymi mostkami na chipsecie. jezeli wiec te moba sa takie same to minimalizują sie koszty produkcji. dodatkowo warto wspomniec ze sli da sie odblokować... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BikerBo Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 ma 2 sloty pci-e ale nie ma SLi, ma tylko dual display, da sie ja przerobic w 5 minut na wersje z SLi, trzebe tylko umiec lutować dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malczur Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 co to jest to SLI-DR to ten mostek co jest dolaczany do wersji SLI? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 nie to wersja tej mobo z dodatkowym kontrolerem raid @BikerBo lakier przewodzący prąd starczy a czasem nawet ołówek wystarcza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...