westsajd Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 http://www.stenesite.prv.pl Jak już wiecie Stenes Site! zbiera programy przydatne dla overclockerów. Mam nadzieję, że przynajmniej 1% userów nie musiało "googlować" tylko skorzystali z mojej stronki ;) I jak zwykle pytanie: co źle, co dobrze, co dodać, co wywalić, co zmienić itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Ładna strona. Dla mnie OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 ja bym zmienił, bądź dodał inny adres... przez domene prv jest reklama ktora trzeba zamknac a sa aliasy bez reklam darmowe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Tylko mam ten sam adres cały czas i nie chce mi sie zmieniać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 zawsze mozesz dodac alternatywny... naprawde nie spalisz wiecej niz 10 kalori robiac to :P a reklamy nie beda sie pojawiac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 (edytowane) Funkcjonalnie tragiedia, bajzel wchodze w download i jak mam wrocic do innnych ????? bez uzywania backspace i tego typu krzaki, raz plywajace ramki raz bez ramki .... - sory ale jak widze takie cos to czym szybciej wychodze, reszta obleci, pytanie - po jakiego kija ta szukajka google Edytowane 23 Stycznia 2006 przez manfred Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...