Bulleto Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 (edytowane) To nie moja robota, ale bardzo zalezy mi na tym zeby uslyszec opinie innych ludzi. Oczywiscie strona dopiero co rusza, nie znam sie na czesci technicznej. Prowadze to ale zajmuje sie wspolnie z paroma osobami zawartoscia a nie administracja. Wiec kazde uwagi sa dla mnie bardzo cenne licze na wasza pomoc. KLiK A zainteresowanych tematem zapraszam do odwiedzin wierze, ze w krutkiej przyszlosci uda mi sie uruchomic forum :D Edytowane 26 Stycznia 2006 przez Bulleto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 (edytowane) srednia krajowa, maly bajzel funkcjonalny, z htmlem gdzieniegdzie chyba nietegez, ale na tle 90% prezentacji w tym dziale jest nawet troche lepiej niz dobrze .... PS Cennik mnie rozwalil - przynajmniej by to ktos lepiej zoptymalizowal - cennik w bitmapie hahahahahahaha spoko Edytowane 24 Stycznia 2006 przez manfred Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Tak, cennik rozbraja. Poza tym fakt, iż ramka od "Darmowe domeny.." znika za logiem strony we Flashu :D No i ten panel logowania: Zapomniałeś hasła? Nie masz konta? Rejestracja » Nie wiem, jak to ma być, ale u mnie pod FF 1.5 w 1024x768 troszkę to średnio wygląda. Pierwsza linijka jest na wysokości przycisku, przez co nie mieści się w jednej linii. Poza tym jak już masz linka pod "Zapomniałeś hasła?", to dlaczego nie ma linku pod "Nie masz konta?", lecz pod "Rejestracja"? Z drugiej strony, jak jest pod "Rejestracja", to można by zrobić tak: Zapomniałeś hasła? Przypomnienie »Oczywiście link pod "Przypomnienie" (lub "Przypomnij"). Poza tym stopka - dający po oczach czerwony i "niewidzialna" reszta stopki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulleto Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Wielkie dzieki nie myslalem ze w tak szybkim tempie uslysze tak duzo konkretow :) Moj administrator tego balaganu pewnie przeklnie was forumowiczow tweaku ;) No chyba ze sie nie dowie :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...