Skocz do zawartości
Bulleto

Poddaje Waszej Ocenie .

Rekomendowane odpowiedzi

To nie moja robota, ale bardzo zalezy mi na tym zeby uslyszec opinie innych ludzi.

Oczywiscie strona dopiero co rusza, nie znam sie na czesci technicznej.

Prowadze to ale zajmuje sie wspolnie z paroma osobami zawartoscia a nie administracja.

Wiec kazde uwagi sa dla mnie bardzo cenne licze na wasza pomoc.

KLiK

A zainteresowanych tematem zapraszam do odwiedzin wierze, ze w krutkiej przyszlosci uda mi sie uruchomic forum :D

Edytowane przez Bulleto

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

srednia krajowa, maly bajzel funkcjonalny, z htmlem gdzieniegdzie chyba nietegez, ale na tle 90% prezentacji w tym dziale jest nawet troche lepiej niz dobrze ....

PS Cennik mnie rozwalil - przynajmniej by to ktos lepiej zoptymalizowal - cennik w bitmapie hahahahahahaha spoko

Edytowane przez manfred

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, cennik rozbraja.

Poza tym fakt, iż ramka od "Darmowe domeny.." znika za logiem strony we Flashu :D

No i ten panel logowania:

Zapomniałeś hasła?

Nie masz konta? Rejestracja »

Nie wiem, jak to ma być, ale u mnie pod FF 1.5 w 1024x768 troszkę to średnio wygląda. Pierwsza linijka jest na wysokości przycisku, przez co nie mieści się w jednej linii. Poza tym jak już masz linka pod "Zapomniałeś hasła?", to dlaczego nie ma linku pod "Nie masz konta?", lecz pod "Rejestracja"? Z drugiej strony, jak jest pod "Rejestracja", to można by zrobić tak:

Zapomniałeś hasła? Przypomnienie »

Oczywiście link pod "Przypomnienie" (lub "Przypomnij").

Poza tym stopka - dający po oczach czerwony i "niewidzialna" reszta stopki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi