seba_evil Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 (edytowane) Witam. Przepatrzyłem forum i aż mi się w głowie kręci :blink: z nadmiaru informacji. Chciałbym wymienić zasiłkę CODEGENA 350W na coś solidnego do trzech stów. Zastanawiałem się nad Taganami 380 i 420. Tagana 420 można na allegro dostać za 299zł od ręki. Za tę samą cenę jest jeszcze be quiet Blackline P5 420W. Troszeczkę rzeczy mam w kompie upchane i wolę się już wcześniej ubezpieczyć przed zasadzką ze strony codegena. Komp jak w opisie. Propozycje mile widziane :twisted: Edytowane 25 Stycznia 2006 przez seba_evil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Ja bym stawiał na Tagana 420w Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 popieram :D tagan to tagan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XiAo_20 Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 wez lepiej kup sobie Fortrona FSP-350/400 - 52/89zl a za reszte kasy wymien grafe na 8 potokowca 9700 Pro np. bedziesz bardziej happy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nargil Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 (edytowane) be quiet to ciut wyzsza polka niz tagan czy topower, ale wez tego ktory ma wiecej A na linii 12v Edytowane 25 Stycznia 2006 przez Nargil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 A ja bym przeczytał przyklejony topic zanim zadam głupie pytanie. Najlepszej decyzji dokonuje się przy lepszym poznaniu tej kategorii, a przy okazji nie zapycha sięforum głupimi pytaniami. Poza tym pozostaje satysfakcja z samodzielnego wyboru. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartoleon Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Ja polecam zasiłke AeroCool AeroPower. 450 można kupić za 220 łącznie z kosztem wysyłki na allegro a 550 widziałem najtaniej za 300. I w stosunku do swej ceny zasilacz jest rewelacyjny !!! Sam od dwóch miesięcy posiadam model 450 i mogę wymienić tylko same zalety bo żadnej wady nie zauwżyłem. No więc tak - napięcia bardzo stabilne, wachania nie przekraczają 0.02 V. - bardzo cichy z odłegłości dwóch metrów w ogóle nie słyszalny(sprawdzałem odłączajac wszystkie pozostałe wiatraki w kompie) - bardzo mało się nagrzewa, dużo mniej niż tagany - posiada bardzo przydatne zatrzaski na wtyczkach molex - bardzo mocno trzymają sie gdy są połączone z urządzeniem a poprzez zaciśnięcie uchwytu szybko i delikatnie odłączasz wtyczke od urządzenia - to jest super!!! No więc jeśli nie jesteś ślepo wpatrzony w samą renome jakiejś firmy np bo tagan to tagan, to bardzo polecam ten zasilacz. Jestem pewien, że jak go kupisz to napewno nie będziesz tego żałował. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_evil Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 A ja bym przeczytał przyklejony topic zanim zadam głupie pytanie. Najlepszej decyzji dokonuje się przy lepszym poznaniu tej kategorii, a przy okazji nie zapycha sięforum głupimi pytaniami. Poza tym pozostaje satysfakcja z samodzielnego wyboru. Przeczytałem topik przed zadaniem głupiego pytania :twisted: Żeby poznać dobrze temat musiałbym poświęcić kilkadziesiąt godzin a tyle nie mam. Satysfakcja z samodzielnego wyboru jest wielka, wiem bo cały sprzęt sobie sam składałem. Po to jednak jest forum, żeby można było się wypowiedzieć o swoich spostrzeżeniach, problemach i poradzić. Pozdro :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vvob Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Bierz Tagana 420. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...