Sakhar Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 (edytowane) Zastanawiam się nad wyborem pamięci do kompa. Mój wybór na razie padł na: MUSHKIN 2x512MB CL 2-2-2 TCCD BRAIN POWER i OCZ EL 2x512MB Platinum 2-3-2-5 Pamiątki mają być pod AMD 3000 + Venice na płycie Asus A8N-E. Które pamiątki będą się bardziej kręciły? :) Edytowane 26 Stycznia 2006 przez Sakhar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba.sz. Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Lepiej kup Kingstony, Goodramy albo Partioty HK. Te jakies nieznane są. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Useful Idiot Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Lepiej kup Kingstony, Goodramy albo Partioty HK. Te jakies nieznane są. Ty tak na powaznie? Jesli zart, to srednio smieszny. Ja bym wzial Mushkin. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sakhar Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Lepiej kup Kingstony, Goodramy albo Partioty HK. Te jakies nieznane są.A widziałeś gdzieś GoodRamy z takimi timingami? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazikk Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 (edytowane) Lepiej kup Kingstony, Goodramy albo Partioty HK. Te jakies nieznane są. Male pytanie... To jest zart ? Zartowales czy na serio to pisales ??? --edit-- Ja bym bral OCZ... Edytowane 26 Stycznia 2006 przez tazikk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 ja bym brał to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sakhar Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 ja bym brał toZakup takich właśnie rozważam. Zastanawia mnie tylko, czemu są one takie tanie na allegro? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Osobiscie odpuscilbym sobie cl2 i i wzial jakies tanie 2x1gb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zakup takich właśnie rozważam. Zastanawia mnie tylko, czemu są one takie tanie na allegro?nie bój nic. do konca aukcji zdrożeją. bierz tylko pamiątki na TCCD. chyba ze masz DFI to zmoesz brac winbondy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazikk Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 A ja sie zgodze ze "SlowsilweR"-em... Wg mnie w bloto idzie pareset zlotych... Sam zastanawialem sie nad mocnym ( nie az tak mocnym jak ty - Geil Ultra Platinum ) 2 x 512 Mb ale dalem sobie spokoj i zakupilem 4 x 512 Mb... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sakhar Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 nie bój nic. do konca aukcji zdrożeją. bierz tylko pamiątki na TCCD. chyba ze masz DFI to zmoesz brac winbondyMam płytę Asusa - zatem brać Mushkina na TCCD? A co jest nie tak z OCZ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 ze nie są na tccd ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sakhar Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 ze nie są na tccd ?Chodzi mi o o uzyskanie odpowiedzi, czy dla mego Asusa odpowiednie do podkęcania są kości oparte na TCCD i to jest przyczyną, dla której mam takowe wybrać (czyli w tym wypadku Mushkin) zamiast nie-TCCD OCZ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...