Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Mam nadzieję, że w dobrym dziale to umieszczam.

Więc problem jest następujący: Mam telefon w mix plus, niedawno miałem zablokowane połączenia i smsy, kupiłem kartę i mi oczywiście odblokowali, ale narodził się problem:

Podczas gdy miałem zablokowane połączenia padł soft w moim sx1 i dlatego musiałem karte trzymac w starej nokii którą mam na zapas,

i podczas korzystania z tej nokii dostałem smsa, że połaczenia znów są aktywne.

I teraz sedno problemu: Na wszystkich telefonach poza moim sx1 mogę wysyłać smsy, Z wszystkich kart plusa mogę wysyłać smsy z sx1, ale z Mojej karty w Moim sx1 niemogę nic wysłać. Połączenia są aktywne ale smsy nie.

Ma ktoś jakis pomysł o co biega?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Plus GSM ma problemy z nowym oprogramowaniem

rozwiń tą myśl jesli mozesz bo jutro chyba pujde do PLUS-a i ich pobluzgam za brak rabatow za darmowe wieczory i weekendy od tygodnia !!!! dwa fony zablokowane juz mam bo nie dostalem rabatu :angry: :angry: :angry: :angry:

Edytowane przez lukasrz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rozwiń tą myśl jesli mozesz

Ostanie problemy PLUSa roznie sie objawialy. Niektorzy w ogole nie mogli wykonywac polaczen, inni wysylac SMSow, innym uciekaly pieniadze z konta. Doladowanie konta bylo praktycznie niemozliwe. Sporo osob myslalo, ze to cos z ich telefonami, ktore nagle zaczely tracic zasieg ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi