ig00rek Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Mam nadzieję, że w dobrym dziale to umieszczam. Więc problem jest następujący: Mam telefon w mix plus, niedawno miałem zablokowane połączenia i smsy, kupiłem kartę i mi oczywiście odblokowali, ale narodził się problem: Podczas gdy miałem zablokowane połączenia padł soft w moim sx1 i dlatego musiałem karte trzymac w starej nokii którą mam na zapas, i podczas korzystania z tej nokii dostałem smsa, że połaczenia znów są aktywne. I teraz sedno problemu: Na wszystkich telefonach poza moim sx1 mogę wysyłać smsy, Z wszystkich kart plusa mogę wysyłać smsy z sx1, ale z Mojej karty w Moim sx1 niemogę nic wysłać. Połączenia są aktywne ale smsy nie. Ma ktoś jakis pomysł o co biega? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_ares Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 pewnie nie masz ustawionego numeru centrum wiadomosci... ustawia sie to pewnie w profilu albo w ustawieniach sms, a jaki jest ten numer nie pamietam, poszukaj gdzies w ultokach, ktore dostales z plusa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Plus GSM ma problemy z nowym oprogramowaniem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasprzak Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 hmm...a formatowales telefon? Jakie FW? 15? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShadowMaster Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 albo numer centrum masz zły albo masz ustawione "SMS przez GPRS" czego żaden polski operator nie obsługuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 (edytowane) Plus GSM ma problemy z nowym oprogramowaniem rozwiń tą myśl jesli mozesz bo jutro chyba pujde do PLUS-a i ich pobluzgam za brak rabatow za darmowe wieczory i weekendy od tygodnia !!!! dwa fony zablokowane juz mam bo nie dostalem rabatu :angry: :angry: :angry: :angry: Edytowane 29 Stycznia 2006 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 rozwiń tą myśl jesli mozesz Ostanie problemy PLUSa roznie sie objawialy. Niektorzy w ogole nie mogli wykonywac polaczen, inni wysylac SMSow, innym uciekaly pieniadze z konta. Doladowanie konta bylo praktycznie niemozliwe. Sporo osob myslalo, ze to cos z ich telefonami, ktore nagle zaczely tracic zasieg ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...