Nick126 Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 W biosie nie mam opcji do zmiany fsb, więc się pytam jakim programem jest najlepiej to zrobic? Kiedyś zainst. sobie jakiś program do zmiany fsb, ale nie pamiętam jaki i wiem ze trzeba było tam wybrać płytę główną, były jakieś dziwne cyferki itp. więc się poddałem i usunąłem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 (edytowane) Ten program to SpeedFan i jak podkręcać tym programem i ogólnie -> http://moduppc.ovh.org/index.php?option=co...d=38&Itemid=27a Edytowane 26 Stycznia 2006 przez misiek175 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 I se nie pokrece :D Nie ma mojej płyty do wyboru. Co mam zrobić??!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 zapomnij o kreceniu masz płyte intela i koniec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Modowany bios do twojej mobo?? Poszukaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 kur... przez nic nie da się pokręcić ? a taki bios modowany, to wtedy będzie dało rade? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Kto wie ja jak wgrałem u kolegi do ECS K7S5A modowanego biosa to sobie pokręciliśmy trochę proca :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 żeby można było zmienić FSB jest potrzebny programowalny układ PLL, tu producent poskąpił tego dobrodziejstwa (wprawdzie taki układ musi być żeby można było zmieniać FSB z np: 100 na 200 ale zakres kontroli nie musi być płynny) jak by ktoś chciał popatrzeć to, poniższy obrazek przedstawia sposób dystrybucji sygnału w przypadku płyt Intela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 I tak nic z tego obrazka nie rozumię :P To mam pecha... ale poszukam tego biosa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 nie masz co szukać praktycznie żadna płyta intela nie ma opcji do OC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Płyty Intela są bardzo stabilne, ale do o/c to sie ZUPEŁNIE nie nadają :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...