Skocz do zawartości
ent

Hwbot.org - United Team Of Poland - Temat Do Dyskusji !

Rekomendowane odpowiedzi

A mi ktoś ostatnio coś mówił, że NetBursty mają problemy z P35 ? :unsure:

:mur: :mur: Sluchaj tego modego to daleko zajdizesz :mad: (ale ja go nie lubie)

MOj 631 tez byl krecony u ryby na p5k deluxe :) i jakos nie bylo problemow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@MaSell

Czekamy wszyscy na 8Ghz by twój CPU [;

Spoko, ja też czekam od 9 miesięcy bez paru dni :D . Chyba przez taki okres czasu powinno się coś urodzić, nie :D ? Będę walczył :D

Teraz sobie chłopak odpoczywa, 3033MHz 1.20v i lecimy ;) Do GG, MP3 i forum styka ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spoko, ja też czekam od 9 miesięcy bez paru dni :D . Chyba przez taki okres czasu powinno się coś urodzić, nie :D ? Będę walczył :D

Teraz sobie chłopak odpoczywa, 3033MHz 1.20v i lecimy ;) Do GG, MP3 i forum styka ;)

jak ty zrobisz 8GHz to ja zrobie 7,5GHz :) zeby nie byloz e nic nie krecim :P...

Btw... 70Pkt i kolejny Cel osiagniety :P

Edytowane przez Sector19

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak ty zrobisz 8GHz to ja zrobie 7,5GHz :) zeby nie byloz e nic nie krecim :P...

Btw... 70Pkt i kolejny Cel osiagniety :P

wysyp wynikow bedzie za jakis czas , jak pod kaskade podleci:

E6700 - majne

E6300 - Chaos

E6400 - Fido

E4500 - czesl4f

Juz dzisiaj bylyby wyniki na dwoch prockach, ale UPS dal [gluteus maximus] na calej linii :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wysyp wynikow bedzie za jakis czas , jak pod kaskade podleci:

E6700 - majne

E6300 - Chaos

E6400 - Fido

E4500 - czesl4f

Juz dzisiaj bylyby wyniki na dwoch prockach, ale UPS dal [gluteus maximus] na calej linii :mur:

tez planujemy wysyp wynikow :)

E4500 - Lanc

420 - Majne i Pumy

E2140 - Majne

x6800 - twec

Edytowane przez Sector19

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie tylko procki, jeszcze dojdzie obowiązkowo 7300 i może jeszcze coś. Cepa też może jeszcze się innego skombinuje, bo E2140 w Proline potaniały :)

Grafiki mamy 7300Gt, 8600Gt i 7900GS (1 wyniki takiego 7900 = 15Pkt :) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeszcze tobie malo ?:] ostatnio (czyt. tydzien) prawie 150 pkt. sam zrobilem, wiec nie jest zle :] W PN E6300 i E6400 pod kaskade leci :]

Jutro(dzis :P)... ja dorobie reszte z Puma :)... o ile sie wyrobie z wszystkim :P

Ps. Punktow zawsze mi MALO... zreszta przez te "pare dni" widac ile mamy niepododwanych wynikow ktore moglyby podniesc nas w rankingu i pozwolic walczyc z najlepszymi :)

Edytowane przez Sector19

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jutro(dzis :P)... ja dorobie reszte z Puma :)... o ile sie wyrobie z wszystkim :P

Ps. Punktow zawsze mi MALO... zreszta przez te "pare dni" widac ile mamy niepododwanych wynikow ktore moglyby podniesc nas w rankingu i pozwolic walczyc z najlepszymi :)

No to krec panie :P W kilku rankingach ty zamykasz stawke :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Doszło co prawda mniej punktów niż chcieliśmy ze względu na daremne proce, ale tak czy inaczej 3400 już za nami - teraz ciągniemy do 3500 :)

Puma puma... wrzucilem ostatniego proca na ruszt... (E2160) i powiem ci tak... CZEMU MYSMY GO NIE WLOZYLI WCZESNIEJ...

3,8GHz @ 1,5v BEZ PASTY NA PROCKU (bo kurcze lanc mi ja wzial i nie mialem co nalozyc) miewalem nawet 0 st na procku :P az mi sie plakac chce ze musze go oddawac :)

lod wlasnie sie skonczyl... zmywacz do paznokci skwierczy w kontenerze mam -17 na kontenerze :P wiec musiem isc pomalutku bo zaraz mi plyta poplynie :)

ps. Nowy bios w MSI dal BARDZO DUZO... teraz jest fajna plytka :P

Edytowane przez Sector19

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...