Kean Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 PMP ładnie poszałałeś. Gratki! News by sie przydał, nawet teraz :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 Skoro juz tu zawitales, to powiedz czemu jestes w "zlym" teamie ;) ? Gadasz po naszemu przeciez ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 PMP ładnie poszałałeś. Gratki! News by sie przydał, nawet teraz :P przeczytaj pare postow wczesniej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 Wiem, że punkty do tez zasługa bug'a, ale ja mu za wyniki gratuluje. A news... popieram kszonka :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_bartx Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 Rozumiem, ze bug polega na tym, że punkty za globalną rangę w danej kategorii naliczane są dwukrotnie? Skoro tak to sie martwcie się - nie tylko nasz team straci punkty :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polonos Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 Mozecie dac linki ;) Wyniki beda zablokowane ... MaSell nie jestem w zlej druzynie ;) Tu sa wszyscy moi znajami :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 MaSell nie jestem w zlej druzynie ;) Tu sa wszyscy moi znajami :DAle uzasadniłeś :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 (edytowane) No to proponuje zacznijmy od hardware masters :)..widze,ze Ryba juz ktos sie zainteresowal ;) http://hwbot.org/forum/showthread.php?p=12022#post12022 Edytowane 1 Października 2007 przez 71proste Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 No to proponuje zacznijmy od hardware masters :)..widze,ze Ryba juz ktos sie zainteresowal ;) http://hwbot.org/forum/showthread.php?p=12022#post12022 W weekend :) :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 Ja juz jutro przeprowadze wstepne badania ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 Ja juz jutro przeprowadze wstepne badania ;) To super... ja moglbym pododawac wyniki z 6800Gt 6800Ultra... ale... nie interesuje mnie nic innego niz zloto wiec czekam na extreme oc :) nie chce mi sie 5 razy dodawac wynikow:] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 (edytowane) No to proponuje zacznijmy od hardware masters :)..widze,ze Ryba juz ktos sie zainteresowal ;) http://hwbot.org/forum/showthread.php?p=12022#post12022 Pisanie poprawnie nickow, niektorym dalej sprawia problemy. To teraz poczekamy, az ktos zabierze 148.2 pkt wujkowi za globale :] WTF!! Ile czasu mozna czekac na dodanie jakiegos wyniku w 3Dm03 (singiel) powyzej 54k, przez to nie moge dodac swojego, bo nie mam orba. Po dodaniu wyniku pmp, myslalem ze koles z 20 miejsca spadl i moge juz spokojnie dodac swoj wynik, a tutaj nie, jeden znikl. :[ Edytowane 1 Października 2007 przez ryba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 Pisanie poprawnie nickow, niektorym dalej sprawia problemy. To teraz poczekamy, az ktos zabierze 148.2 pkt wujkowi za globale :] WTF!! Ile czasu mozna czekac na dodanie jakiegos wyniku w 3Dm03 (singiel) powyzej 54k, przez to nie moge dodac swojego, bo nie mam orba. Po dodaniu wyniku pmp, myslalem ze koles z 20 miejsca spadl i moge juz spokojnie dodac swoj wynik, a tutaj nie, jeden znikl. :[ Super, rzucaj się o to, że ktoś napisał twojego nicka "Ryba" zamiast "ryba" to rzeczywiście koniec świata :blink: ja bym się pociął, powiesił i wywalił kompa w powietrze z tego powodu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 (edytowane) Pisanie poprawnie nickow, niektorym dalej sprawia problemy. Cokolwiek czlowieku,w czym problem?Napisalem Ryba z duzej o to chodzi?? :mur: Jakbys jeszcze nie zauwazyl to nie jestem z Waszego forum :) Edytowane 1 Października 2007 przez 71proste Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 (edytowane) Super, rzucaj się o to, że ktoś napisał twojego nicka "Ryba" zamiast "ryba" to rzeczywiście koniec świata :blink: ja bym się pociął, powiesił i wywalił kompa w powietrze z tego powodu. takie rzeczy to prosze sobie na pw zalatwiac... a ty rybus nie denerwuj sie... po prostu jest sporo osob, ktore nie wiedza ze maja sie do ciebie zwracac z malej literki. EOT! <_< Ps. 71proste... zebys sie zlapal do hardware master potrzebujesz z 80 Pkt jeszcze z tego co policzylem (nawet ciut wiecej), a ja jeszcze jestem 75 Pkt w plecy :) wiec trzeba dorobic troche wynikow. Edytowane 2 Października 2007 przez Sector19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polonos Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 To teraz poczekamy, az ktos zabierze 148.2 pkt wujkowi za globale :]Nie bylo tego az tyle .... Okolo 80pkt stracil wujek ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Nie bylo tego az tyle .... Okolo 80pkt stracil wujek ;) Bo nie usunales wszystkich wynikow zle naliczonych... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Nie bylo tego az tyle .... Okolo 80pkt stracil wujek ;) Jeszcze 57,7. U Devilka nie zauwazylem zadnych bugow, przynajmniej w Jego najlepszych wynikach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 (edytowane) Takie życzenia to do złotej rybki.... 593-14~8 = 445, wszystko się zgadza. Edytowane 3 Października 2007 przez pmp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 (edytowane) Ps. 71proste... zebys sie zlapal do hardware master potrzebujesz z 80 Pkt jeszcze z tego co policzylem (nawet ciut wiecej), a ja jeszcze jestem 75 Pkt w plecy :) wiec trzeba dorobic troche wynikow. mobo poleciala na rma,jak wroci zaczne dorzucac wyniki,e6750 i q6600es czekaja,jak z ich mozliwosciami narazie nie wiem,podobno ten piewrszy nie zaciekawy,ale punkty musza wpasc ;) btw:w sumie jestem ciekaw jak commando quady prowadzi,bo nigdy nie mialem :) Edytowane 3 Października 2007 przez 71proste Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czesl4f Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 Takie życzenia to do złotej rybki.... 593-14~8 = 445, wszystko się zgadza. Sprawdz sobie sam, ze za 01, 03 oraz 06 3DMarki masz liczone globale 2x za wyniki w sli i cf Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 Skoro wyniki dodane nie jako wuj, a jako pmp, usunałem i dodałem raz jeszcze jako wuj - chyba nie ma takiej możliwości, aby źle naliczyło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 Skoro wyniki dodane nie jako wuj, a jako pmp, usunałem i dodałem raz jeszcze jako wuj - chyba nie ma takiej możliwości, aby źle naliczyło. Niestety jest tez juz probowalem dam przerabiac wyniki an wszelkie sposoby i zawsze konczylo sie tym samym... NIe ma co sie klucic o punkty Trzeba poczekac az to naprawia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 Nareszcie moglem dodac wynik z 3dm03, takze 35pkt do przodu + ponownie dodalem wyniki z 7950GT (teraz juz beda poprawne, mam nadzieje). 8200pkt pewnie peknie w ciagu godziny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 Nareszcie moglem dodac wynik z 3dm03, takze 35pkt do przodu + ponownie dodalem wyniki z 7950GT (teraz juz beda poprawne, mam nadzieje). 8200pkt pewnie peknie w ciagu godziny.A ja ciagle nie moge bo mam za wysoki do TOP 20, a orba nie zrobilem :sad: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 A ja ciagle nie moge bo mam za wysoki do TOP 20, a orba nie zrobilem :sad: To jeszcze sie naczekasz, albo zrobisz nowy wynik, z tego co widzialem to albo 03 nie jest za bardzo popularnym benchmarkiem obecnie, albo my mielismy za wysokie wyniki :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 (edytowane) Ps. 71proste... zebys sie zlapal do hardware master potrzebujesz z 80 Pkt jeszcze z tego co policzylem (nawet ciut wiecej), a ja jeszcze jestem 75 Pkt w plecy :) wiec trzeba dorobic troche wynikow. hmm,nie wiem czemu,ale dzisiaj przyjalem kolejny sexi znaczek,nie za szybko?? :blink: :) :rolleyes: http://hwbot.org/user.do;jsessionid=1C5176...B4B?userId=5683 chociaz przez 5minut w pierwszej 100ce... Edytowane 5 Października 2007 przez 71proste Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 Powinienes dostac znaczek jeszcze trzeci, mianowicie osoby ktora zglosila najwiecej raportow :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 (edytowane) Powinienes dostac znaczek jeszcze trzeci, mianowicie osoby ktora zglosila najwiecej raportow :lol2: A ja powoli zblizam sie do granicy 200p, trzeba pojechac lancu-lama-sana ;) ... o ile znowu nie zabraknie 5p :D . Zaraz po nim JMKS-san i duuuuza dziura :D Edytowane 5 Października 2007 przez MaSell Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 A ja powoli zblizam sie do granicy 200p, trzeba pojechac lancu-lama-sana ;) ... o ile znowu nie zabraknie 5p :D . Zaraz po nim JMKS-san i duuuuza dziura :D POWIEM CI TAK... MASZ duze szanse poniewaz NIE ZDAZYLEM DZiS ODEBRAC lodu :sad: :sad: :sad: i nie bedzie krecenia tony sprzetu... a troche sie tego nazbieralo bo mam 8 procesorow E2140 i E2180 i jesczez Grafiki 6800 co zostaly z ostatniego di party... i i i.... 8800GTS 320 i 640MB :cry: :cry: wiec porazka na calej linii... a mialem miec 400pkt :P i hardware master'a <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...