MaticompXP Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 Cześć! Gdzie da się kupić - poza allegro - te nowe Athlony 0,13mikronówki, z odblokowanym mnożnikiem? Rubikon, ACT? Bo w normalnych sklepach nie widziałem - dlaczego? Allegro odpada :-D :?: :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 Sa na WGK. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaticompXP Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 A gdzies bardziej lokalnie? (lodz) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 Tu: http://www.pcprojekt.pl/cennik_ed.php?k_id...f6b82fa94dd3de6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaticompXP Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 31-052 Kraków ul. Starowiślna 65 tel. (012) 421 26 17 no brawo ;))) Dzieki - chyba kupie po prostu 1800, nie zalezy mi az tak na mocy, przecie w ogole go krecic nie bede... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 Ejjj ejjj ... nie lam -- bierz XP 1,7 ... kolo na Allegro sprzedaje XP 1700+ 0.13 AIUGA [odblokowany mnożnik .. fantastycznie sie kręcą] za 279 (12 msc gwary) ... a nawet jeśli tera nie masz ochoty kręcic ... to za jakiś czas napewno zapragniesz ... a wtedy jak znalazł :-) .... magistralka 166 (lub wyżej) i jazda. A nawet jeśli twa płyta tego (magistrali 166) nie pociągnie to mnożnik w góre i też bedzie dobrze :-) ... no i mniej sie grzeje niż Palomino !!! http://allegro.pl/show_item.php?item=9011786 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaticompXP Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 Wiem, widziałem to na allegro, ale ja tego *nie*mogę* kupić na Allegro - i w tym rzecz. Bo gdybym mogl to z kopa bym tam leciał po ajuge ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 Są też na www.sirius.pl ale drogie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaticompXP Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 Ha, zlozylem zamowienie w ACT.pl o wprowadzenie do oferty procesorow AMD Athlon 1700 i innych wykonanych w technologii 0.13 mikrona, najlepiej z serii AIUGA - ciekawe jak zareaguja :-D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapra Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 moze i sie swietnie kreca, ale nie wszystkie ... sa serie krecace sie swietnie, sa i takie co nie chca wstawac na 1800MHz robiac cmos checksum error. Zgadnij ktorego trafisz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaticompXP Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 Mnie nawet nie chodzi o krecenie, a o mniejsze wydzielanie ciepla i pobór mocy - a sądzę, że to zagwarantuje mi każdy model zero,trzynasto mikronowy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 boshheeeeee w dzisiejszych czasach dostaniesz to jush na kazdej gieldzie komputerowej bez zadnego problemu jest tego na peczki w sklepach internetowych tesh jest mnustwo polecam linki na tweak talm jest troszke sklepow :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaticompXP Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 cos wymysle. Dzieki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 dla mnie paranoja, wszystkie sklepy mają zróżnicowane ceny atlonów 0.18 i 0.13. Jade sobie do actiona, płace 250 zeta i mam xp 1700+ 0.13, albo 0.18, i to w tej samej cenie. Tak samo sklepy kupują po tej samej cenie, jak zauważą że to jest 0.13 to sprzedają o 50 zeta drożej, paranoja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 dla mnie paranoja, wszystkie sklepy mają zróżnicowane ceny atlonów 0.18 i 0.13. Jade sobie do actiona, płace 250 zeta i mam xp 1700+ 0.13, albo 0.18, i to w tej samej cenie. Tak samo sklepy kupują po tej samej cenie, jak zauważą że to jest 0.13 to sprzedają o 50 zeta drożej, paranojaKapneli się, że ludzie szukają w 0,13 i podnieśli ceny :?. Ale na giełdzie aż takich różnic nie ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaticompXP Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 Paranoja.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 Ciekawe ile będą wołać za XP1700 ze steppingiem B0- pewnie z 400 zł :-( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...