Skocz do zawartości
MaticompXP

Gdzie kupic Athlony XP 1700+ 0,13?

Rekomendowane odpowiedzi

Ejjj ejjj ... nie lam -- bierz XP 1,7 ... kolo na Allegro sprzedaje XP 1700+ 0.13 AIUGA [odblokowany mnożnik .. fantastycznie sie kręcą] za 279 (12 msc gwary) ... a nawet jeśli tera nie masz ochoty kręcic ... to za jakiś czas napewno zapragniesz ... a wtedy jak znalazł :-) .... magistralka 166 (lub wyżej) i jazda. A nawet jeśli twa płyta tego (magistrali 166) nie pociągnie to mnożnik w góre i też bedzie dobrze :-) ... no i mniej sie grzeje niż Palomino !!!

http://allegro.pl/show_item.php?item=9011786

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dla mnie paranoja, wszystkie sklepy mają zróżnicowane ceny atlonów 0.18 i 0.13. Jade sobie do actiona, płace 250 zeta i mam xp 1700+ 0.13, albo 0.18, i to w tej samej cenie. Tak samo sklepy kupują po tej samej cenie, jak zauważą że to jest 0.13 to sprzedają o 50 zeta drożej, paranoja

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dla mnie paranoja, wszystkie sklepy mają zróżnicowane ceny atlonów 0.18 i 0.13. Jade sobie do actiona, płace 250 zeta i mam xp 1700+ 0.13, albo 0.18, i to w tej samej cenie. Tak samo sklepy kupują po tej samej cenie, jak zauważą że to jest 0.13 to sprzedają o 50 zeta drożej, paranoja

Kapneli się, że ludzie szukają w 0,13 i podnieśli ceny :?. Ale na giełdzie aż takich różnic nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...