madster Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Witam wszystkich! Mam taki problem. W obudowie mam na przednim panelu wyjście na słuchawki i wejście na mic. Bardzo mi to odpowiada bo mogę podłączyć sobie słuchawy z mic :lol: . Tyle że jak odłączyć do Sb Life 24bit ten panel :mur: . Wielkie DENX za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popej Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Chyba tak samo jak do Audigy 2. Skorzystaj z opisów na tym forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madster Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 (edytowane) Chyba tak samo jak do Audigy 2. Skorzystaj z opisów na tym forum. Skożystałem z opisu będącego na tym forum i ... daj spokuj zresetowało mi bios pci karty mi niechciały działać nagrywarka tak samo podłączyłem zgodnie z opisem na tym forum i sie taki kwiatki porobiły. Udało mi sie powrócic do poprzedniego stanu proszę o jakieś konkretne odpowiedzi albo linki. :unsure: Dodam że panel ma 4 piny l i r out, mic i g czyli uziemienie. Edytowane 27 Stycznia 2006 przez madster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...