chiniol Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Mam nastepujacy problem: Mam podlaczenie spdif coax. z kompa do ampli. Ampli wykrywa DD i DTS gdy sie pusci filmik z kompa. Jest jednak problem: jak zrobie pauze to dzwiek znika i jest cisza :( to samo jest jesli chce przewinac film. Innymi slowy musze obejrzec caly film od deski do deski bez przewijania i pauz jesli chce miec dzwiek w DD lub DTS. Jak rozwiazac ten problem??? Z gory dzieki za odpowiedz! pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 (edytowane) Mam nastepujacy problem: Mam podlaczenie spdif coax. z kompa do ampli. Ampli wykrywa DD i DTS gdy sie pusci filmik z kompa. Jest jednak problem: jak zrobie pauze to dzwiek znika i jest cisza :( to samo jest jesli chce przewinac film. Innymi slowy musze obejrzec caly film od deski do deski bez przewijania i pauz jesli chce miec dzwiek w DD lub DTS. Jak rozwiazac ten problem??? Z gory dzieki za odpowiedz! pozdrawiam Jaki masz sprzęt ( audio ), jaki program odtwarzający - ja takich problemów nie miałem na audigy + Intervideo WinDVD 7. Edytowane 28 Stycznia 2006 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...