M4TEUSZ Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 (edytowane) Mam proŚbę do wszystkich którzy z taką namiętnością zaganiają, zresztą słusznie, ludzi z problemami z tą płytą do odpowiedniego topiku, by jeśli znają rozwiązanie ich problemu to go podali, bo posty owszem po chwili pojawiają się tam gdzie powinny, tyle że zostają często bez odpowiedzi jeśli dotyczą bardziej złożonych zagadnień, niestety w topiku aktywne są już tylko osoby znające tylko podstawy. EDIT: paskudnego orta poprawiono Edytowane 28 Stycznia 2006 przez M4TEUSZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 "Mam proźbę..." Powinno być "prośbę". Tak mi wpadło w oko... ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 (edytowane) No jak zaglądam do tego tematu to widzę że tylko M4TEUSZ sie wypowiada .. też bym mógł doradzić co i jak ale jak widzę takie lamerskie posty co tam są to mi się odechciewa. Ale jeśli powstała taka prośba to zobaczymy .. Edytowane 29 Stycznia 2006 przez qura16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...