Skocz do zawartości
Krystian K

Czy Są Laptopy Z Wymienną Grafiką Do 4500 Zl ?

Rekomendowane odpowiedzi

Interesują mnie laptopy z możliwością wymiany karty graficznej do 4500 zł.Prosze o jakieś propozycje.

Chce zakupi lapka z możliwością póżniejszej wymiany grafy.Acery 4102 i 1692 są na PCI Express , ale podobno jest wlutowana do płyty głównej ? Czy to prawda ? Po co cos takiego mieli by robić ?

Czy niemożna tego rozlutować i póżniej wpiąć nową karte ?

Prosze o odpowieć pewną nie domysły.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:mur: No tak

google gryzą a tematu grafiki nigny nie poruszaliśmy na forum...

Wymienić to pewnie i można, ale pytanie czy warto (finansowo) i gdzie; ale Polak potrafi...

A tak swoją drogą była tym dzisiaj dyskusja i po co zaśmiecać bezsensownymi tematami to forum?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ciekawe czy sa wymienne mozgi.

Caritas powinien taki rozdawac za darmo.

:mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

Samedi - właśnie dlatego potrzeba tu kilku aktywnych moderatorów... Z duuuuuuuużą pałą :blink: :blink: :lol2: :lol2:

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coż za inteligentne odpowiedzi ,a jeżeli ktoś szuka muzgu to nie na tym forum.A widze, że by się przydała wymianka.

Zadałem pytanie i jeżeli nie znacie lub nie chcecie odpisywać to spoks tylko po co te debilne teksty.

Po co zaśmiecacie forum jak niemacie co robić to zabawcie się z jakąś laseczką lub chłopcem co w waszym przypadku jest brdziej prawdopodobne.Czytając wasze wypowiedzi jednak dochodze do wniosku, że jedynymi dziewczynami jakiw macie szanse poderwać to analfabetki względnie bezzębne, ślepe staruszki jak je dogonicie bo i ztym u was pewnie krucho.A nagą kobitke widzicie jak siostra sięzlituje i pokaże.

Z tym się zgodze że Administrator powinien coś zrobić z osobami co urządzają sobie pogawędki na forum.

Prosze o odpowiedzi na moje pytanie kompetentnych osób.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorry koles ale na tym forum bardziej kompetentych osob w temacie laptopow nie znajdziesz. Wiekszosc z nich wypowiedziala sie w tym temacie bo ma dosyc debilizmu i lensitwa inncyh.

A co do dziewczyn to bys sie zdziwil, poza tym co ma piernik do wiatraka???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coż za inteligentne odpowiedzi ,a jeżeli ktoś szuka muzgu to nie na tym forum.A widze, że by się przydała wymianka.

Zadałem pytanie i jeżeli nie znacie lub nie chcecie odpisywać to spoks tylko po co te debilne teksty.

Po co zaśmiecacie forum jak niemacie co robić to zabawcie się z jakąś laseczką lub chłopcem co w waszym przypadku jest brdziej prawdopodobne.Czytając wasze wypowiedzi jednak dochodze do wniosku, że jedynymi dziewczynami jakiw macie szanse poderwać to analfabetki względnie bezzębne, ślepe staruszki jak je dogonicie bo i ztym u was pewnie krucho.A nagą kobitke widzicie jak siostra sięzlituje i pokaże.

Z tym się zgodze że Administrator powinien coś zrobić z osobami co urządzają sobie pogawędki na forum.

Prosze o odpowiedzi na moje pytanie kompetentnych osób.

Powiem tyle : ale z ciebie LOL :lol: 5 dni na forum i 5 postów a wierzga nogami jakby byl najwazniejszy w calej wsi. Te bluzgi tez na bardzo przyzwoitym poziomie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorry koles ale na tym forum bardziej kompetentych osob w temacie laptopow nie znajdziesz. Wiekszosc z nich wypowiedziala sie w tym temacie bo ma dosyc debilizmu i lensitwa inncyh.

A co do dziewczyn to bys sie zdziwil, poza tym co ma piernik do wiatraka???

To samo co wasze wypowiedzi do mojego pytania.

A jak na forum już był taki temat(chociaż nic konkretnego nie znalazłem) to starczyło linka wkleić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To samo co wasze wypowiedzi do mojego pytania.

A jak na forum już był taki temat(chociaż nic konkretnego nie znalazłem) to starczyło linka wkleić.

A wyjasnicz mi moze laskawie jasnie panie dlaczego my mamy odwalac za ciebie robote?? He

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A wyjasnicz mi moze laskawie jasnie panie dlaczego my mamy odwalac za ciebie robote?? He

Przestań pieprzyć.Czekam na konkrety.

Nikt nikogo nie zmusza do odpowiedzi jak nie masz ochoty to morda w kubeł.

Mam nadzieje , że już wam sie znudzło zaśmiecanie tego tematu.

Jak ktoś ma ochotę to proszę o wypowiedz , ale na zadany temat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przestań pieprzyć.Czekam na konkrety.

Nikt nikogo nie zmusza do odpowiedzi jak nie masz ochoty to morda w kubeł.

Mam nadzieje , że już wam sie znudzło zaśmiecanie tego tematu.

Jak ktoś ma ochotę to proszę o wypowiedz , ale na zadany temat.

Samedi napewno ci odpisze na ten post ale taki jezyk to mozesz uskuteczniac wsrod kolesi jak ci na to pozwola a nie tu, poza tym na razie jedyne śmieci leca z twojej klawiatury. Edytowane przez maSTHa212

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie prosze o spokoj. Newbie zadal pytanie nie znajac regulaminu, nie przegladajac forum. Polecial po najnizszej linii oporu. Dzisiaj przymykam na to oko ale nastepnym razem moge byc w gorszym nastroju :evil:

Krystian K chcesz jeden link? PROSZE BARDZO.

Laptopy i urzadzenia przenośne

Nie wyreczaj sie innymi. Wszystko powinno byc w zasiegu reki (i szukajki ).

Drugi w ramach bonusu:

Regulamin forum

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...