Himil Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Witam! Mam problem z DVD i CD-ROM :-| Gdy podepne obydwa po wykrywa tylko LG 52x CD-ROM Gdy podepne jeden wykrywa wiec raczej nie jest zaden z nich zepsuty :? Co mam zrobic zeb byly 2 kompatybilne? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Dobrze podłączyć/ustawić zworki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Himil Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Hmm....w sumie to zapomnialem ze napedy tez maja zaworki :mur: Czy tak samo je nastawic? Nigdy sie tym nie bawilem wiec nie jestem zojentowany :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 :mur: :mur: :mur: Jeden na master drugi na slave (jeśli są na tej samej tasmie). Dwie wtyczki na tasmie są bliżej siebie a jedna dalej od nich. Ta co jest dalej wpinasz w płytę główną, a dwie pozostałe do napędów (przy czym do "środkowej" wtyczki slave). CLEAR? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Himil Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 O.k zrobione :D Thx za pomoc :wink: Prosze o zamkniecie tematu! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 możesz oba ustawić na "Cable Select" i też będzie działać :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 możesz oba ustawić na "Cable Select" i też będzie działać :wink:Albo nie. Niekiedy tak nie działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...