mkl Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 el0. Kończe kompletować serwka tylko mały problem. Mam bude w standardzie AT, a mobo w mATX. I tu pojawia się Moje pytanie. Czy przycisk power z AT jest kompatybilny z tym z ATX? Bo tylko on mi jest potrzebny do strartowania płyty codziennie rano. Oczywiscie zasilacz atx mam,. ;] Pozdr a1333mhz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sikorrr Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 (edytowane) el0. Kończe kompletować serwka tylko mały problem. Mam bude w standardzie AT, a mobo w mATX. I tu pojawia się Moje pytanie. Czy przycisk power z AT jest kompatybilny z tym z ATX? Bo tylko on mi jest potrzebny do strartowania płyty codziennie rano. Oczywiscie zasilacz atx mam,. ;] Pozdr a1333mhz. A czy w standardzie AT wlacznik nie jest przypatkiem bistabilny? Jak jest to podlacz sobie powera pod reset i juz bedzie dzialac ;) Edytowane 30 Stycznia 2006 przez sikorrr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 A te połączenie przycisku z płytą główną jest takie same? Bo za bardzo się na tych archaizmach nie znam.;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 wlacznik w standardzie AT jest bi stabilny a co wazniejsze jest podlaczony do zasilacza zrob tak jak radzi kolega zamiast power podlacz reset i bedzie git Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...