pcmax Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 (edytowane) Mam zapytanie czego powodem moze byc nieuruchomienie sie komputera po włożeniu karty Sound Blaster Live 5.1?? karta niejest uskzodzona mechanicznie czekam na jakies sugestie Edytowane 3 Lutego 2006 przez pcmax Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zmień slot. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popej Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Mam zapytanie czego powodem moze byc nieuruchomienie sie komputera po włożeniu karty Sound Blaster Live 5.1??Zasilacz nie startuje? W takim wypadku jedyne, co mi przychodzi do głowy, to zwarcie. Może karta jest uszkodzona? A może źle włożona albo złącza w slocie pogięte? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 napsialem ze sie nie wlacza bo na allegro bylo ze sie nie wlacza! tu przychodiz paczka i ladnie pikenie dziala karta ale jkest taki myx w sumie to wykrwa sprzet kochany xp i zainstalowal sprzecik, ale ja sterownikow w sumie zadnych nie posiadam! a sciagalem jzu tyle z neta ze jzu nie wiem co i zadnedych nie moge zainstalowac. pomozecie mi?? moge kozystac z dzwiku wychodzacy ze zintergowanej dziwkowki z plyty glownej ale jak przelaczam na sb to glowny suwak odpowiedzialny za podglaszania ma zaznaczone "wycisz wszytsko" czego zbytnio nie moge odchaczyc prosze po pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 dodam modael CT4830 nie moge odnales linkow ktre dzialaja do sciagniecia sterow iec prosze was o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 oki zainstalowalem juz sterowniki ale wcia mam problem z dziwkiem tzn ciagle dsziwk sie wycisza (ciagle wyciszony) i nei mam na to wplywu wiecie moze co zrobic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...