ukasz2083 Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 witam mam zainstalowanego serwera na windzie xp. mam tam serv-u ale wolno chodzi bo jak sie lacze z sieci lokalnej to idzie po 1 mb/sek. wiem ze moge wiecej bo mialem wczesniej na linuxie serwer i ftp na nim byl spoko 6,5 mb/sek jaki progs polecacie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 IIS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VoyTECH Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 witam mam zainstalowanego serwera na windzie xp. mam tam serv-u ale wolno chodzi bo jak sie lacze z sieci lokalnej to idzie po 1 mb/sek. wiem ze moge wiecej bo mialem wczesniej na linuxie serwer i ftp na nim byl spoko 6,5 mb/sek jaki progs polecacie ? to może źle skonfigurowany?? u mnie chodzi 8-10mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...