Skocz do zawartości
mateo1977

KT4 ultra + Athlon 2400

Rekomendowane odpowiedzi

panowie uzbieralem ,w koncu udalo mi sie uzbierac na te dwie zeczy (kurde ale naprawde zasuwalem na to) i mialem farta bo oddalem swoja stara barracude II 30gb i mi oddali nowa 40 IV mialem jednym slowe farta;) ale do zeczy panowie zauwazylem jedno ze jest swietnie w tej plytce rozwiazany problem zmiany biosu (teraz laik nawet musi to sam zrobic) ale ja ako ze przesiadlem sie wlasnie z ecs k7s5a mam pytanko czy nienalezy czegos zmienic w tym biosie do w/w sprzetu oczywiscie procek na 133 ustawilem bo z poczatku mi widzial 1800+ bo wiecie w swojej starej to zmienialem bios co prawie miesiac ale tamten bios byl dziedzinny . a tu niemam pewnosci co do ustawien moze jakies wskazowki z gory wielkie dzieki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

panowie uzbieralem ,w koncu udalo mi sie uzbierac na te dwie zeczy (kurde ale naprawde zasuwalem na to) i mialem farta bo oddalem swoja stara barracude II 30gb  i mi oddali nowa 40 IV mialem jednym slowe farta;) ale do zeczy panowie zauwazylem jedno ze  jest swietnie w tej plytce rozwiazany problem zmiany biosu (teraz laik nawet musi to sam zrobic) ale ja ako ze przesiadlem sie wlasnie z ecs k7s5a mam pytanko czy nienalezy czegos zmienic w tym biosie do w/w sprzetu oczywiscie procek na 133 ustawilem bo z poczatku mi widzial 1800+ bo wiecie w swojej starej  to zmienialem bios co prawie miesiac ale tamten bios byl dziedzinny . a tu niemam pewnosci co do ustawien moze jakies wskazowki z gory wielkie dzieki

w sumie nic nie trzeba wiecej robic do poprawnego dzialania sprzetu, pobaw sie timingami i w sumie tyle... choc dla wydajnijszego dzialania mozna duuuzo pozmieniac :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czego się boisz?

Z moich spekulacji wynika ze powinien się włączyć i wykryć go jakby na fsb 100 pracowal,albo wogule się nie włączyć.

CZEGO TU SIĘ BAĆ?

w k7s5a po ustawieniach na zbyt wysokie fsb bios niewstawal wiec trza bylo zawleczke wyciagac lub koski ramu zeby bios sie zresetowal . ale za nic niepojmoje twoich wyliczen jak ci wyszlo 100 ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

panowie powiedzcie mi prosze czy tylko temperatura jest w normiie czy nie bo moj athlonik poprzedni grzal sie ustawiony na 147 fsb na 42-44C a moj athlonik nowy grzeje sie jak narazie na 42-53C i niedziwilo by mnie to ale ponoc ten palomino bardziej sie grzal niz thoroughbread.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...