mateo1977 Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 panowie uzbieralem ,w koncu udalo mi sie uzbierac na te dwie zeczy (kurde ale naprawde zasuwalem na to) i mialem farta bo oddalem swoja stara barracude II 30gb i mi oddali nowa 40 IV mialem jednym slowe farta;) ale do zeczy panowie zauwazylem jedno ze jest swietnie w tej plytce rozwiazany problem zmiany biosu (teraz laik nawet musi to sam zrobic) ale ja ako ze przesiadlem sie wlasnie z ecs k7s5a mam pytanko czy nienalezy czegos zmienic w tym biosie do w/w sprzetu oczywiscie procek na 133 ustawilem bo z poczatku mi widzial 1800+ bo wiecie w swojej starej to zmienialem bios co prawie miesiac ale tamten bios byl dziedzinny . a tu niemam pewnosci co do ustawien moze jakies wskazowki z gory wielkie dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 panowie uzbieralem ,w koncu udalo mi sie uzbierac na te dwie zeczy (kurde ale naprawde zasuwalem na to) i mialem farta bo oddalem swoja stara barracude II 30gb i mi oddali nowa 40 IV mialem jednym slowe farta;) ale do zeczy panowie zauwazylem jedno ze jest swietnie w tej plytce rozwiazany problem zmiany biosu (teraz laik nawet musi to sam zrobic) ale ja ako ze przesiadlem sie wlasnie z ecs k7s5a mam pytanko czy nienalezy czegos zmienic w tym biosie do w/w sprzetu oczywiscie procek na 133 ustawilem bo z poczatku mi widzial 1800+ bo wiecie w swojej starej to zmienialem bios co prawie miesiac ale tamten bios byl dziedzinny . a tu niemam pewnosci co do ustawien moze jakies wskazowki z gory wielkie dzieki w sumie nic nie trzeba wiecej robic do poprawnego dzialania sprzetu, pobaw sie timingami i w sumie tyle... choc dla wydajnijszego dzialania mozna duuuzo pozmieniac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATZ Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zrób coś dla mnie. Wez ustaw fsb 266 w biosie i powiedz co i jak? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1977 Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 wiesz ale tak powaznie niezrobie tego mam za swiezego procka i porostu sie boje poczekam przynajmniej kilka dni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATZ Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Czego się boisz? Z moich spekulacji wynika ze powinien się włączyć i wykryć go jakby na fsb 100 pracowal,albo wogule się nie włączyć. CZEGO TU SIĘ BAĆ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1977 Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Czego się boisz? Z moich spekulacji wynika ze powinien się włączyć i wykryć go jakby na fsb 100 pracowal,albo wogule się nie włączyć. CZEGO TU SIĘ BAĆ? w k7s5a po ustawieniach na zbyt wysokie fsb bios niewstawal wiec trza bylo zawleczke wyciagac lub koski ramu zeby bios sie zresetowal . ale za nic niepojmoje twoich wyliczen jak ci wyszlo 100 ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATZ Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 To żadne wyliczenia. Po prostu mam taką samą płytę i tak jest,nie wiem czemu więc chciałem się upewnić czy moja jest walnięta czy to tak jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Crash Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 he,he, a u mnie ledwie zrobie fsb na 156, i musze zerowac bios na plycie. 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1977 Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 panowie powiedzcie mi prosze czy tylko temperatura jest w normiie czy nie bo moj athlonik poprzedni grzal sie ustawiony na 147 fsb na 42-44C a moj athlonik nowy grzeje sie jak narazie na 42-53C i niedziwilo by mnie to ale ponoc ten palomino bardziej sie grzal niz thoroughbread. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATZ Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 Wszystko ok! Jak dojdziesz do 59-60 to zacznij wietrzyć :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 Mateo ,wish gdyby pracowal z taka czestotliwoscia jak stary Xp to by sie mniej grzal ale on defaultowo pomyka na 2ghz :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1977 Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 dzieki chlopaki , ale szczeze i tak juz zamowilem wiatrak do systemu ;) tak w razie wu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...