Gość Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 Witam! Posiadam jeden wentylator z przodu obudowy. Chciałbym kupić jeszcze jeden z tyłu. Moje wymagania to: - Musi być cichy - Moż być, a nawet musi bez zbędnych diód (to niepotrzebnie podwyższa cenę) - Musi być to góra 80 mm średnicy bo tylko taki mi się zmieści z tyłu w budzie - Musi być oczywiście wydajny Nie wiem ile dokładnie może coś dobrego kosztować. Orientacyjnie powiem że mam ok. 30 zł, ale jak będzie cooler wydajny to mogę sporo dołożyć. Co polecacie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazikk Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 To nie ten dzial !! A jesli chodzi o wentyl to krolem wg mnie jesli chodzi o cisze jest taki pomaranczowy ( nieprzezroczysty ) TT 80mm... Z odleglosci 20 cm ciezko go uslyszec :D Mam takiego... Kupilem od goscia co sie nie znal za 7 zl :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreamage Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Zawsze mozesz wyciagnac jakis ze starej zasilki :P podpinasz pod 5V albo pod 12V i dajesz rezystor 20-40 omow i chodzi cicho Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PUNISHER Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Ja bym brał taki - http://www.allegro.pl/show_item.php?item=84889306 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...