Skocz do zawartości
pablo163

Czy jestes rasista??????????

Czy jestes rasista??????????  

1. 1. Czy jestes rasista??????????

• tak
      7
    • nie
      23

Rekomendowane odpowiedzi

NIEEEEEE-EEEE

i nigdy nie zamierzam byc... moglbym nielubic jednostki za cos co mi zrobila ale ogolnie nia mam nic do nikogo...

Moge byc rasista w odniesieniu do zalozmy Osamy ale jego rodacy mi nie przeszkadzaja

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie jestem rasistą, oceniam tylko ludzi z ich wartosci , oraz tolerancji.Nie mozna sie oprzec generalizacji subkultur , ras itp.To chyba normalne , ze czesto nie lubimy tego czego nie mozemy zrozumiec , ogarnac , lub tez jest w czyms lepsze od nas.Wtedy na scene wchodzą , wartosci wyzsze :evil: ehh.. religia katolicka , polskośc , najswietrza panienka , szatan ,i reszta po&^$ symboli ....

wydaje mi sie , ze to jest sedno - przynajmniej w naszym kraju ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Suchy - a ja moge byc rasista wzgledem jednej osoby ..- zalozmy , ze nienawidze Georga Busha - jego ekspansywnej polityki , mającej utworzyc stałą ekonomiczną dominacje USA na całym swiecie.Gdybys nie wiedzial swiat jest w etapie recesji gospodarczej.USA , zeby utrzymac swoj status(oraz zadowolenie spoleczne) potrzebuje nowych "sznurkow" miedzy innymi zloz ropy naftowej w Iraku.Nie podoba sie im , ze ktos inny moze o tym decydowac.Wiec zakladaja embargo na kazdy kraj ktory stawia opor - irak , kuba , korea polnocna.PRZECIEZ NAWET NIE WIADOMO CO SIE TAM DZIEJE , ile ludzi umiera , przez kogo ? - pewno ze przez komunistow , nacjonalistow .. blokuja postep ? :evil: :evil: :evil: .Wiem , ze plote teorie spiskowe , ale ... nie znosze konformizmu klamstwa i obludy.Zgadnijcie w jakim kraju w ciagu ostatniego roku kilkukrotnie wzrosla produkcja /tranzyt heroiny ... afganistan.

Nie pochwalan Bin Ladena ... zło , zawsze wraca - przez niego nieprzyjaciele zaczeli sie jednoczyc w imie walki z terroryzmem.Zginelo wielu niewinnych ludzi.

Ehh .. swiat jest popieprzony .. tyle

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm.. zasadniczo to dosc niepopularna postawa ale jestem rasista i se raczej teo nei wstydze, bedac nieco mlodszym pacholeciem bylem w RPA, widizalem murzynow etc i wiem ze to prostu rasa nizsza, to co oni robia z dobrze prosperujacymi panstwami to po prostu porazka, murzyni sa gorsi i tyle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ogladne WIADOMOSCI czy inne info, nastepnie zapuszcze MTV , VIVE czy cos tam jeszcze, to moge powiedziec z czystym uminiem : jestem rasista.

Zreszta to zart , moje przekonania maja inne podstawy.

Zreszta byl juz taki temat i nie chce mi sie pisac na ten temat.

W koncu to moja sprawa jakie mam przekonania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja jestem w pewnym sensie rasista i uwazam ze Zydzi to najwieksza zaraza wpolczesnego swiata (cokolwiek byscie o tym nie sadzili to moje prywatne zdanie).

Kaeres: Rasizm bierze sie ze strachu, ale nie z niewiedzy - przynajmniej nie uwazam siebie za niedoinformaowanego w tej dziedzinie.

RS: Tez slyszalem to samo o Kwasniewskiim, ale to sao mozna by powiedziec o polowie osob w rzadzie (duza czesc przyznaj sie do pochodzenia semickiego i dobrze - nie boja sie przesladowan i nie zmieniaja nazwisk). Spojrzcie ile wladzy, pieniedzy i korporacji jest z rekach Zydow (Bank Swiatowy, Unia Pieniadza, zbrojeniowka w Ameryce, partie polityczne w Polsce itp...) Naprawde, nie nawoluje nikogo do przybierania postawy antysemickiej - mozna sie ze mna zgadzac lub nie, ale nie mozna opluwac i potepiac czyjegos punktu myslenia (vel. Kat)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja powiem tak: Sa kraje, ktore lubie  bardziej i mniej. ale czy to jest rasizm? Ja powiem wprost nie nawidze rumunow i rosjan! :evil:

To nie jesteś rasistą tylko nacjonalistą lub nawet szowinistą nie ma się czym chwalić przez nich wybuchały prawie wszystkie wojny :evil: :x :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

najglupsi to my napewno niejestesmy - nieprzesadzaj kolego :? zobacz sobie bliski wschod, afryke, albo inne koree polnocne

Następnym razem zastanów się dobrze zanim coś napiszesz (albo poczekaj jak dorośniesz). Gdyby nie paru mądrych ludzi kto wie może teraz też byliśmy takimi pokemonami. Wogóle nie wiesz co tam się dzieje, rządzi banda kretynów i bandytów a reszta ludzi nie ma z tym nic wspólnego i umiera z głodu. Powiem Ci tylko że jesteś tempy i nic nie wiesz :evil: :evil: :evil: :evil:

DetoX zgadzam się z tobą Bush jr jest teraz największym terorysta świata który załatwia tylko swoje plugawe interesy kosztem innych vide Irak i ropa oraz Korea (tam się wycofał bo nic na tym nie zarobi a przecież to co dzieje się w Korei Pół. woła o pomste do nieba, a za granicą na południu też bogactwo i przepych i wszystkim wisi to co dzieje się na północy bo nic na tym nie zarobią. Takich przykładów jest jeszcze kilka, fakt swiat jest popieprzony.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm.. zasadniczo to dosc niepopularna postawa ale jestem rasista i se raczej teo nei wstydze, bedac nieco mlodszym pacholeciem bylem w RPA, widizalem murzynow etc i wiem ze to prostu rasa nizsza, to co oni robia z dobrze prosperujacymi panstwami to po prostu porazka, murzyni sa gorsi i tyle.

Hmmm wsumie to nie mogę się pod tym podpisać (bo tak nie uważam) ale rozumiem to po to nie pierwszy taki głos, mój kumpel był w Stanach w Detroit i mówił mi podobne rzeczy. To co tam zobaczył, co robią murzyni to podobno szok i z tego co mi opowiadał to fakt trudno w to uwierzyc ale jak się to zobaczy/przeżyje to faktycznie moża zmienic poglady, a nie jest to jedyny taki głos jeszcze znajomy ojca był w Nigieri i podobie ma teraz zdanie a teraz Ty coś w tym jednak musi być. Sad but true.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(...)

Ich glupota wynika z przekonan, a u nas z glupoty ;)

Fakt, co by bylo gdybysmy mieli zamiast Starego Testamentu Koran - pewnie bysmi bawili sie z niemcami tak jak palestynczycy z zydami :wink: a naszym przywodca byl by wiecznie_zjarany_gabriel_j. :lol: :lol:

Kolejny dowód na to że się nie znasz a wypowiadasz :x Najpierw zdaj do 4 klasy liceum i poucz się histori XX wieku, dla ułatwienia podpowiem rok 1948. Wtedy bedziesz wiedział że nie chodzi tu o Koran czy Stary Testament.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja niejestem rasistą, jedyne co mam to ze Polacy tak szybko zapominają o wyrzadzonych im krzywdach, za przykład moze poslozyc nam nasz prezydent Kwasniewski (z rodziny zydowskiej), ktorego ojciec był szychą w slużbach ub zdaje sie, w szczecinie, to nigdy dokładnie na jaw niewyjdzie, ale wiadomo ze przez neigo wielu ludzi stracilo wolnosc albo zycie, jego prawdziwe nazwisko brzmy Stoltzman, reki bym mu niepodał napewno nawet publicznie.

a z takich lzejszych spraw to wkurzają mni e czanoskurzy pseudo piosenkarze z mtv. wszyscy identyczni, ubrani w zaduze koszulki hokejowe albo od kosza, lancuchy tesame chusty na glowie tesame czapeczki taksamo sie gibaja jak małpy na drzewie i wyma<span style="color:red;">[ciach!]</span>ą rękami, poprostu zalosne idiotyczne i debilne.

pozdraviam

Masz racje ten Kwaśniewski to powinien zostać rozstrzelany publicznie razem z rodziną. <span style="color:red;">[ciach!]</span>a to jest skandal, żeby żyd rządził Polską. Ale patrząc w stecz poacy (durnie - nie wszyscy ale większość) dali żydom (<span style="color:red;">[ciach!]</span>lonym w dodatku) zbyt duże prawa i przywileje w naszej ojczyźnie. NAsz <span style="color:red;">[ciach!]</span>lony rząd nawet przechcił główną ulicę w Warszawie na al. Jerozolimskie - tyo jest <span style="color:red;">[ciach!]</span>a podwójny skandal. Wszystkich żydów wysłałbym do pieca. :evil: :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja jestem w pewnym sensie rasista i uwazam ze Zydzi to najwieksza zaraza wpolczesnego swiata (cokolwiek byscie o tym nie sadzili to moje prywatne zdanie). 

Kaeres: Rasizm bierze sie ze strachu, ale nie z niewiedzy - przynajmniej nie uwazam siebie za niedoinformaowanego w tej dziedzinie.

RS: Tez slyszalem to samo o Kwasniewskiim, ale to sao mozna by powiedziec o polowie osob w rzadzie (duza czesc przyznaj sie do pochodzenia semickiego i dobrze - nie boja sie przesladowan i nie zmieniaja nazwisk). Spojrzcie ile wladzy, pieniedzy i korporacji jest z rekach Zydow (Bank Swiatowy, Unia Pieniadza, zbrojeniowka w Ameryce, partie polityczne w Polsce itp...) Naprawde, nie nawoluje nikogo do przybierania postawy antysemickiej - mozna sie ze mna zgadzac lub nie, ale nie mozna opluwac i potepiac czyjegos punktu myslenia (vel. Kat)

Jestes burakiem i nic na to nie poradzisz. Znasz jakiegos Żyda, czy twoja nienawisc wynika tylko z glupoty twojej i twojej rodziny, ktora tak madrze cie wychowala?

Albo jestes malorolniaczkiem z zapadlej wsi, ktory slomy z butow nie wyjmuje nawet jak idze na msze w niedziele, albo jakims fanatykiem Lpr'u.

Ze tez tacy ludzie jeszcze nie wygineli....

Moze jest dla ciebie jeszcze jakas szansa, bo dla robertcika juz nie ma.

Pojedz moze do Izraela , poznaj pare osob i wtedy bedziesz mogl wydawac autorytatywne sady.

Blagam podaj zrodlo tych danych,z ktorych wynika, iz wiekszosc parlamentarzystow/czlonkow rzadu to Żydzi.

ja niejestem rasistą, jedyne co mam to ze Polacy tak szybko zapominają o wyrzadzonych im krzywdach, za przykład moze poslozyc nam nasz prezydent Kwasniewski (z rodziny zydowskiej), ktorego ojciec był szychą w slużbach ub zdaje sie, w szczecinie, to nigdy dokładnie na jaw niewyjdzie, ale wiadomo ze przez neigo wielu ludzi stracilo wolnosc albo zycie, jego prawdziwe nazwisko brzmy Stoltzman, reki bym mu niepodał napewno nawet publicznie.

a z takich lzejszych spraw to wkurzają mni e czanoskurzy pseudo piosenkarze z mtv. wszyscy identyczni, ubrani w zaduze koszulki hokejowe albo od kosza, lancuchy tesame chusty na glowie tesame czapeczki taksamo sie gibaja jak małpy na drzewie i wyma<span style="color:red;">[ciach!]</span>ą rękami, poprostu zalosne idiotyczne i debilne.

pozdraviam

Masz racje ten Kwaśniewski to powinien zostać rozstrzelany publicznie razem z rodziną. kurcze to jest skandal, żeby żyd rządził Polską. Ale patrząc w stecz poacy (durnie - nie wszyscy ale większość) dali żydom (<span style="color:red;">[ciach!]</span>lonym w dodatku) zbyt duże prawa i przywileje w naszej ojczyźnie. NAsz <span style="color:red;">[ciach!]</span>lony rząd nawet przechcił główną ulicę w Warszawie na al. Jerozolimskie - tyo jest kurcze podwójny skandal. Wszystkich żydów wysłałbym do pieca. :evil: :evil:

A ciebie debilu to nawet komentowac sie odechciewa. Glupi szczeniaku, od ziemi nie odrosles, a oceniasz inne nacje opierajac sie na uprzedzeniach, ktore wpoil ci zapewne twoj tatus nieudacznik i mamusia czlonki kolka rozancowego i kola gospodyn wiejskich.

Jestescie poprostu chlopki, prosta ciemna tluszcza, najgorsze przyklady polskiego koltunstwa.

Cale szczescie, iz bedziemy czlonkami UE, tam nie ma miejsca na takie uprzedzenia i takie buraki jak wy wymra z czasem.

Musisz naprawde miec powazny problem, skoro tak boisz sie tych Żydow.

Ale w sumie nic dziwnego, skoro zyjesz w patologicznej rodzinie...

Ja bym was nie palil w piecach, wyslalbym was hmm moza na Madgaskar, gdzie moglibyscie stworzyc sobie mala grupke czystych aryjskich nadludzi i penetrowac wlasne odbyty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

najglupsi to my napewno niejestesmy - nieprzesadzaj kolego  :? zobacz sobie bliski wschod, afryke, albo inne koree polnocne

Następnym razem zastanów się dobrze zanim coś napiszesz (albo poczekaj jak dorośniesz). Gdyby nie paru mądrych ludzi kto wie może teraz też byliśmy takimi pokemonami.

ale nie jestesmy co znaczy ze jednak jestesmy madrzejsi od tych malych skosnookich ludzikow :D

a mowiac o madrych ludziach to pewnie miales na mysli jaruzelskiego, ciastonia, kiszczaka i reszte kretynow co lubili sobie od czasu do czasu do ludzi postrzelac i paru ksierzy zamordowac :?

Wogóle nie wiesz co tam się dzieje, rządzi banda kretynów i bandytów

ktora trzeba wytepic

a reszta ludzi nie ma z tym nic wspólnego i umiera z głodu. Powiem Ci tylko że jesteś tempy i nic nie wiesz :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  

(...)

myslisz ze ja niewiem cot am sie dzieje 8O

prawda jest taka ze swiat ma to gleboko w [gluteus maximus] bo jakby nagle korea polnocna stala sie demokratyczna to ta armia biedakow zalala by chiny. kore poludniowa i japonie :( a ty myslisz gdzie sie teraz najwiecej i najtaniej produkuje - to by zalamalo conajmniej globalny rynek ukladow scalonych i innych badziewi "made in china/taiwan"

a na powolnej normalizacji tez nikomu niezalezy lepiej trzymac kima i reszte zeby mozna bylo co w tv puszczac (chleba i igrzysk jak to kiedys powiedziano)

(...)

Ich glupota wynika z przekonan, a u nas z glupoty ;)

Fakt, co by bylo gdybysmy mieli zamiast Starego Testamentu Koran - pewnie bysmi bawili sie z niemcami tak jak palestynczycy z zydami :wink: a naszym przywodca byl by wiecznie_zjarany_gabriel_j. :lol: :lol:

Kolejny dowód na to że się nie znasz a wypowiadasz :x Najpierw zdaj do 4 klasy liceum i poucz się histori XX wieku, dla ułatwienia podpowiem rok 1948. Wtedy bedziesz wiedział że nie chodzi tu o Koran czy Stary Testament.

:oops: wiedzialem ze spanie na lekcjach historii zemsci sie kiedys

prosze o podpowiedz bo niewiem co poza hardcode-komuna i przesladowaniem kosciola sie wtedy dzialo :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...