cost Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Witam Podczas ostatniego skanowania dysku przez antywirusa, znalazł on folder z plikami chronionymi hasłem. Folder nazywa sie RECYCLER\NPROTECT\... Jest on niby na dysku C, ale jest dla mnie niewidoczny. Na pewno nie jest to robota moja ani nikogo z rodziny. Są to same pliki exe. Nie wiem skad to się wzieło i chciałbym ten folder usunąć. Antywirus pisze że, pominął te pliki bo są chronione hasłem i nie ma do nich dostępu. Prosze o pomoc. Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 To chronione pliki nortona, przejmij pliki na wlasnosc i usun caly katalog. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cost Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Dzięki. Obawiałem sie czy ktoś nie zostawił mi jakiejś paczki z wirusami. Jak mam je przejąć, skoro nie mogę ich namierzyć? Nawet jak ustwię opcję żeby system pokazał mi pliki niewidoczne to to nic nie daje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Odznacz jeszcze opcje: Ukryj pliki chronione. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 A moze tak opcje kosza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cost Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Dzięki Kolobos. Folder znalazł się po odznaczeniu opcji " ukryj chronione pliki systemu". Teraz przynajmniej wiem co to jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...