Turok8 Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 witam wszystkich!!! od niedawna komp mi sie wieszal przy duzym obciazeniu,az w koncu przestal sie wlanczac tzn. przy odpaleniu slychac powtarzajacy sie bez konca dzwiek w odstepach co 3 sekundy(nic sie nie wyswietla na ekranie). wyjalem wszystkie podzespoly(niby wina proca bo sie maxymalnie nagrzewa przy odpaleniu).kilka dni wczesniej zmienilem gniazdo wentylatora(na to nad grafika) bo to nad procem siadlo.czy moze to byc wina wentyla ze sie nie wlancza(nie wykrywa go plyta glowna)?? BIOS mam awarda. Parametry(troche stary sprzet mojego brata): procesor 466mhz celeron,320 RAM,grafika geforce 2 MX,plyta shuttle 681v,dysk 40gb samsung,zasilacz nowy tracer hellfire(probowalem tez ze starszym). prosze o szybka odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 zasilacz nowy tracerNie nazwał bym tego zasilaczem, ale nie robiąć OT, spróbuj zrestartować bios i zobacz czy kondensatory nie są napuchnięte. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Te piski oznaczają, że chyba coś z pamięciami nie tak. Spróbuj pożyczyć od kogoś jakieś pamięci i wypróbuj je na swojej płycie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...