kredek Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 obecnie posaidam durona 1.2 radeona 9600 i 512 ramu....czy opłaca mi sie teraz zmienic plyte na ASRock P4V88+ i celerona 2,26 ?? wychodzi ze wydam na to z 400 zł....zresztą wiecej bym nie mógł.....czy tez moze poczekac jeszcze z jakies pol roku albbo nawet rok ?? i jeszcze jedno, czy zasilacz ktory teraz posiadam 230 Wat pociagnie tego procka?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Wszystko zalezy od Twoich preferencji. Czy grasz w nowosc? Czy potrzebujesz silniejszego procka ( khh jako zwolennik AMD nie moge nazwac celiny szybszym ;]] ). Czy mozesz sie wstrzymac i zainwestowac w sempa na 754( procek, plyta, zasilka[?] )? Co do zasilacza :arrow: 230V. VOLT. Podaj co jest napisane na naklejce. Mam wrazenie ze zaraz przeczytam codegen/ropla/mbj ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kredek Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 na naklejce zasilacza jest napisane KME Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 -_-# U mnie napisane jest revoltec. Duzo mowi, prawda? Bardzo interesuje nas tabliczka napiec ( chociaz bedzie to pobozne zyczenie ) Cos w stylu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kredek Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 (edytowane) prosze bardzo Edytowane 5 Lutego 2006 przez kredek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Kup Fortrona 350wat Jak dobrze widze na +12V jest 9A, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kredek Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 a co to znaczy ze na +12 jest 9A?? to dobrze czy zle?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 ZLE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Wróblewski Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 a co to znaczy ze na +12 jest 9A?? to dobrze czy zle?? Powinno być ok. 20A, inaczej narażasz się na uszkodzenie sprzętu. Pozdrawiam B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 GEE to jednak byl 230W... Az nie wiem co powiedziec...Moze: Cholera ale z Ciebie szczesciaz ze nie upaliles sprzetu? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kredek Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 sugerujesz ze tą konfiguracje ktora teraz mam mogla by sie spalic na tym zasilaczu?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Kalkulator mocy Sprawdz dokladnie ile by pobieral pradu przy 80% obciazenia ;] A potem zmien procka w kalkulatorku i powiedz co o tym sam sadzisz ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kredek Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 czy to jest ten Fortron ?? http://skleppc.pl/index.php?m=item&id=6808...ilacz%20350w%20[MC-350ATX] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kredek Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 moja plyta K7S5A wspiera : AMD ATHLON XP/ATHLON/DURON czyli Sempronow nie wspiera ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Raczej nie, ale sprawdz na stronie producenta moze sa jakies aktualizacje biosow... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Ja proponuje tego Fortrona lub wersje 350wat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kredek Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 a jaka jest tsrona producenta tej plyty?? bo chipset jest SISa a plyta ECS.. wiec mam dylemat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazikk Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 No rekordzista... http://www.ecs.com.tw/ @Maciag a po co mu 400W do takiego configa ?? :| Niech kupi 350W i mu spokojnie wystraczy nawet do tego co bedzie chcial w przyslosci kupowac... @Ecuadoo Poczytaj jego posty... Nie proponuj mu aktualizacji BIOS-a bo jeszcze cos zepsuje i bedzie pozniej zalowal... Zeby to zrobic trzeba troszke o tym wiedziec i znac sie na tym... Rozumiem ze powinno sie od czegos zaczac no ale chyba nie od Updatu BIOS-a... @kredek Twoja plyta raczej nie obsluzy sermprona ale najlepiej zrobisz jesli wezmiesz ze soba kompa do sklepu komputerowego i poprosisz zeby Ci to sprawdzili czy Twoja plyta bedzie dzialala z sempronem na SocketA... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...