Mariusz Wichniarek Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Witam przedstawię swój zestaw i proszę o opinię i co ew. podkręcić lub co jak ustawić, żeby gry dobrze chodziły? :D Procesor: AMD Athlon 2600+ XP Karta graficzna: GeForce FX 5600 256mb Dyski twarde: 3x Caviar WD 80gb Płyta główna: Soltek SL-75FRN2 z chipsetem nforce 2 Pamięć ram: 1024mb w dwóch kostkach po 512mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inny Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 zmien grafike na jakas inna i wystarczy no chyba ze chcesz grac w jakis super ustawieniach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Wichniarek Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Na jaką grafikę radzisz mi zmienić? Bo te nowsze karty mają inne wejścia. :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Wszystko zależy ile masz pieniędzy. I tak troche nie ten dział ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Wichniarek Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Sorry :). Ale odpowiedzcie mi. :D Kasa jakaś może się znajdzie. Zależy co polecicie. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Przedewszystkim najpierw przydałby sie jakotaki zasilator Fortron 400W - 89 zł HuntKey 350W - ? zł Tagan 380W - 2xx zł Potem grafika Radek 9700/9800 GF6600/GE(Galaxy)/GT Procka troche wykręcić i jakoś styknie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Wichniarek Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 A jak myślicie ile obecnie mój zestaw jest wart? No w sumie procka podkręcić niezła myśl, bo jest w ogóle nie podkręcony. Grafikę koniecznie muszę zmienić. :D Jak płyta główna też zmieniać za jakiś czas czy dość dobra? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 A jak myślicie ile obecnie mój zestaw jest wart? No w sumie procka podkręcić niezła myśl, bo jest w ogóle nie podkręcony. Grafikę koniecznie muszę zmienić. :D Jak płyta główna też zmieniać za jakiś czas czy dość dobra?Mobo nie jest takie złe A jakie masz chłodzenie na procu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 (edytowane) JA Z KART GRAF POLECAM DO 200ZŁ: NA ALLEGRO POJAWILY SIE 8 POTOKOWE NA PAMIECIACH SAMSUNG 2,8 RADKI 9500 http://allegro.pl/show_item.php?item=85293544 DO 400ZL: RADKA 9700PRO POLECAM OD TEGO SAMEGO SPRZEDAWCY W PORZO GOŚĆ SZYBKO I SPRAWNIE ;) ODRADZAM NA ALLEGRO RADKI 9800PRO ZA CENE <400ZŁ JEST TO NAPRAWIANE DZIADOSTWO DO 600ZŁ RADKA 9800XT ALBO X1600PRO TWOJ ZESTAW NA MOJE OKO JEST WART OKOLO 1K Edytowane 6 Lutego 2006 przez 05_03_1992 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Nie pisz drukowanymi, do 600zł można 6600ge brać <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Wichniarek Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Ja posiadam jakiś Glacialtech czy coś takiego, oczywiście wiatraczek. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 w sumie masz racje ale do 600zł można 6600gt brać galaxy na pamieciach 1,6 ;) i to chyba byłby najlepszy wybor w tym przedziale cenowym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Wichniarek Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Dzięki Panowie. Mój procek jest 32 bitowy, czy taki styka? :D B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Wiemy, że 32 bit, bo wszystkie athlony XP i semprony na s A są 32 bit. I tak nie ma jeszcze wielu programów pod system 64 bit. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Wichniarek Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Coś jeszcze mi powiecie? :D Im więcej tym lepiej! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Ja Ci coś powiem, zajrzyj do działu FAQ, zaraz pod podstawowymi, używaj szukajki, googli i czytaj a nie tylko myślsiz że wszyscy odbębnią to za Ciebie <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Wichniarek Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Dobra spokojnie. Przepraszam, nie bulwersuj się tak. :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...