Gość Pioorek Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 http://www.metacafe.com/watch/35755/killin...station_3_game/ Nie wiem czy to fake czy cos, ale wrylo mnie w ziemie. No ale czego sie spodziewac - ubisoft. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Nie mogę sobie przypomnieć gdzie, ale już to kiedyś widziałem.... ....nie wiadomo czy to fake czy nie fake, ale wrażenie robi bez dwóch zdań !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 tylko to autocelowanie :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Stare to ze hej. Zobaczcie sobie cala prezentacje PS3 to wtedy kopary po ziemii bedziecie ciagali. Ta gra byla jedna ze zwyklejszych na tej prezentacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Można jakiś link całej prezentacji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 (edytowane) 1.No to ma tak wyglądać ja w tym filmiku. 2.Ciekawe jak będzie się grało bez celownika i auto celowania, bo w tej grze trzeba będzie celować na własne oko bez pomocy. 3.Cała prezentacja PS3 jest zarombista trwa 2 godz,1h lub 1h 30min to możliwości PS3 a reszta to gry jakie będą i ten filmik jest właśnie z tamtąd. 4.Było jeszcze dużo ciekawych gierek na prezentacji PS3, między innymi kill zone. 5.Naprawde warto oglądnąć prezentację pod warunkiem że umiecie Angielski, bo w innym przypadku nawet nie ściągajcie. Edytowane 8 Lutego 2006 przez demon92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 1.No to ma tak wyglądać ja w tym filmiku. 2.Ciekawe jak będzie się grało bez celownika i auto celowania, bo w tej grze trzeba będzie celować na własne oko bez pomocy. 3.Cała prezentacja PS3 jest zarombista trwa 2 godz,1h lub 1h 30min to możliwości PS3 a reszta to gry jakie będą i ten filmik jest właśnie z tamtąd. 4.Było jeszcze dużo ciekawych gierek na prezentacji PS3, między innymi kill zone. 5.Naprawde warto oglądnąć prezentację pod warunkiem że umiecie Angielski, bo w innym przypadku nawet nie ściągajcie. tylko fajnie, ze nie sa to grywalne wersje. wszystko to filmiki, rendery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 No fakt, ale można dużo dowiedzieć się o PS3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Jak wypuszczą konsole to będziesz o niej wiedział wszystko, teraz jeszcze wsio może sie zmienić. Jak można oceniać sterowanie w grze po filmiku który jest renderem (intrem np.)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 prace nad grą zostały zatrzymane. :( szkoda coś mi się wydaje że gra nie miała nigdy ujrzeć półki sklepowej. zwykły chwyt marketingiwy na pokaz demek PS3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luisam Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Jak wypuszczą konsole to będziesz o niej wiedział wszystko, teraz jeszcze wsio może sie zmienić. Jak można oceniać sterowanie w grze po filmiku który jest renderem (intrem np.)? a napisz jaka gra nie jest renderem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...