wodrzu Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 Mam pytanie czy na plycie soltek z chipsetem kt133 bez A bedzie chodzil athlon na magistrali 266 tylko na przyklad z mniejszym taktowaniem??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 Raczej pójdzie. Mój Abit obsługuje, ale tak zabawnie. Ustawia FSB 101 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 TEz mysle ze powinien pojsc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Pojdzie, pojdzie takze athlon XP ,sam mam Solteka KV-2X na KT133 i mykaja athlony TB i Palomino (mysle ze thoroughbred tesh by ruszyl ;]),w sumie to calkiem fajnie to chodzilo jak ustawilem FSB=105 mialem athlona XP 1200mhz ;]]], jesli kupujesz procka to sie zastanow nad palomino 1700+,za 250zeta bedziesz miec kolo 1200mhz z SSE hardware prefetchem ,bedzie sie zajebiscie slabo grzal (@1.5v :P) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodrzu Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 czyli najlepiej kupic jakiegos xp z odblokowanym mnoznikiem mnoznik na 12.5 na tyle pozwala plyta i fsb na 107 pociagnie spox i mam Xp 1325 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgadza sie ,ale jesli bedziesz bral thoroughbreda to sobie zarezerwuj mozliwosc wymiany na palomino bo 0.13u nie sprawdzalem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...