niko2003 Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Tak jak w temacie nie mogę za chiny napisac litery "ć" (tą po prostu wkleiłem ze starego pliku w Wordze!) Wymieniłem klawiature, zresetowalem biosa, odinstalowałem sterowniki z Windowsa. Mogę pisac ą,ę,ł,ń, ale "ć" nie? Macie jakieś pomysły! Port mi poszedł w płycie głównej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 W ATi Control Panel zajrzyj do HotKey czy coś w stylu, tam znajdziesz rozwiązanie - musisz wyłączyć pewną kombinację klawiszy. Nie pamietam dokładnie, ale tam rozwiązałem swój problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 (edytowane) masz catalisty z control panel? to sobie zainstaluj bez :) control panel uzywa alt+c jako jakistam skrót, i dlatego nie mozna wpsiać ć. Edytowane 7 Lutego 2006 przez igomako Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisiel91 Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 zrób tak jak wyżej radzą....ja zmieniam najpierw na inną literę skrót a potem wyłączam bo u mnie jak tylko wyłącze to nadal nie działa ć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owlman Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Odinstaluj CCC i po krzyku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko2003 Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 no panowie wielkie dzięki, człowiek to się uczy całe życie! faktycznie mam CCC i już zmieniam lub je wyrzucam. DZIĘKI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...