Gość Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Witam! Szukam pamięci DDR 2x512. Ten zestaw musi być do niecałe 500 zł i oczywiście jak najlepiej się kręcić. Myślałem nad A-Data Vitesta DDR 600, ale już nie mogę ich dostać. W związku z tym moje propozycje to: - PDP Patriot KH - Kingmax Hardcore (trochę droższe i jednak nie wiem czy dołożę kasy) - Corsair XMS Pro <--LINK Proszę też o inne propozycje. P.S. Na Geile UltraX i PDP Patriot XBLK nie mam kasy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Data Vitesta DDR 600 kosztują 500 zeta za 1 kość za tą kase kingmaxy hardcore albo A-DATA VITESTA 2*512MB DDR500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 (edytowane) Jak to nie ma pamięci A-Data? Jak są klik Sry to są DDR500 Edytowane 7 Lutego 2006 przez Maciag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazikk Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 A jaka masz plyte glowna ? Bo jesli DFI to Winbordy np... :| Znowu kolejny niesprecyzowany temat :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 (edytowane) Sorry że dokłądnie nie powiedziałem. Będą one na płycie DFI lanParty nF 4 Ultra- D + Venice chyba 3000+. Chyba jednak wezmę już te DDR 500 Vitesty. Myślę żę lepsze od Kingmaxów Hardcore (lepsze oc). Edytowane 7 Lutego 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smalec Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 ja bym brał a-data albo kingmaxy pod ostre OC, pod mniejsze patrioty... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazikk Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Jesli masz DFI LP Ultra-D to poczytaj sobie troszke o tym i kup Winbordy, bo DFI to jedyna plyta ktora zapewni im wysokie napiecia co zagwarantuje wysokim O/C... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...