sokolek4 Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Witam Mam Bartona 3200+ na płycie Abita NF-7 , szukam do tego dobrego chłodzenia i na Allegro znalazłem coś takiego http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=85029988 i tu mam pytanie czy to będzie dobre do mojego zestawu ? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Wróblewski Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 To powinno być dobre. Z pewnością odczujesz spadek Temp. Pozdrawiam B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazikk Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Najlepiej wyrzuc kompa przez okno bo widze ze korzystac z niego jak normalny czlowiek nie umiesz... Kupno wentylatora to w innym dziale czlowieku :[ ile mozna powtarzac :| Juz mnie wku****** ci wszyscy "poczatkujacy użytkownicy"... Oni na starcie tak dla przestrogi dostawać bana na tydzień :evil: Jakby nie mogli się zalogować to może by szukali :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 @tazzik nie szukaliby a robili by nowe konto albo przenosili sie na inne forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...