pictures Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 Witam Posiadam ww karte i postanowilem ja podkrecic. Z sieci sciagnolem sobie program NvMax wer. 4.01.00 I zaczolem krecic z Core 200 mem 460 doszedlem do cor 241 mem 504 i zastanawiam sie czy isc dalej boje sie troche ze karta mi sie spali ??? Poza tym podkrecalem procka xp 1,7 doszedlem do 1,8 ale programy przestaly mi dzialac cd-rom nie startowal mi plyt dlaczego co jest grane tem procka 46 stopni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 Na tym Gainwardzie poszedłem na 245/540 i dalej było stabilnie -pamiętaj jednak o dodatkowym nawiewie -zwłaszcza na chipset. Fabryczny jest raczej kiepski /G model 450 GS/ i robi się baaaardzo ciepło. Sądzę, że karta pójdzie nawet na 250/550... GAINWARD RULEZ!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 Witam Posiadam ww karte i postanowilem ja podkrecic. Z sieci sciagnolem sobie program NvMax wer. 4.01.00 I zaczolem krecic z Core 200 mem 460 doszedlem do cor 241 mem 504 i zastanawiam sie czy isc dalej boje sie troche ze karta mi sie spali ??? Poza tym podkrecalem procka xp 1,7 doszedlem do 1,8 ale programy przestaly mi dzialac cd-rom nie startowal mi plyt dlaczego co jest grane tem procka 46 stopni a propos cd-rom wynika z tego że PCI jest zabardzo przetaktowane i musisz zmienić dzielnik albo obniżyć taktowanie a co do programów to może być to samo z dyskiem albo po prostu proc nie działa ci stabilnie i musisz spróbować podnieść napięcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyczek Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 U mnie 250/540 Mhz i jest stabilnie. Nie bój się przetaktowania na karcie graficznej, jak się zawiesi dajesz reset i po problemie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 Na tym Gainwardzie poszedłem na 245/540 i dalej było stabilnie ... GAINWARD RULEZ!!![/color] I to ma być wyczyn u qmpla (już pisałem) Leadtek GF3 Ti200 chodzi 255/555 bez artefaktów a bez w 2d nawet 270/600 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...