Gość Pioorek Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Siemka. Mam wrazenie ze mam mniejsza rozdzialke na forum, wszystko jakies takie wielkie? Tez to macie? Czy u mnie cos nie teges? :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Zdejmij okulary ;] Może przeładuj forum, moze CSS sie sypie. W kazdej przegladarce ? Daj skrina ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Pewnie sobie powiększenie w przeglądarce włączył :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Zaraz zapodam skrina. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Jak uzywasz np. opery to nie nacisnales "+"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 (edytowane) Kurde nie wiem ale moze mam jakas schize ;/ zapodam screeny zaraz. Kurde lipa troche waza ;s? http://img270.imageshack.us/my.php?image=lol3xz.jpg hmm nie widac tego tak, ale rozdzialka w porownaniu do pupitu jest duzo mniejsza. Dziwne troche. Edytowane 7 Lutego 2006 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Naciśnij sobie lewy ctrl + 0 (zero) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Albo ctrl + +(plus) bądź ctrl + -(minus) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Ooo i o to chodzilo panowie. Thx :* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Dziwne że nie zauważyłeś większej czcionki na innych stronach .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...