calvis Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Akurat potrzeba mi nagrać 4700mb a niestety nero na to nie pozwala :mur: Nero DVD speed ustalił maksymalną pojemność płyt których używam na ok. 4990 (overburning test), więc nie w tym rzecz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 A spróbuj nagrać płyte nie w ISO tylko w UDF. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 sprawdź czy twoja nagrywarka obsługuje overburning. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 (edytowane) dolacze sie do temu chcialbym nagarc 4551mb, ani w iso ani w udf nero nie chce nagrac takiej ilosci na plyte ;/ nagrywarka nec 4551a Edit, juz wiem, overburning trzeba ustawic w nero i co najwazniejsze na - nie idzie a na + smiga jak ta lala Edytowane 7 Lutego 2006 przez Halfi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvis Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Nagrywarka overburning obsługuje. Chodzi o to, że po prostu w ustawieniach programu nie da się wpisać wartości wyższej niż 4600mb bo wyskakuje komunikat, żeby wpisać liczbę od 4488 do 4600. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 wypalalem wczoraj 4555mb i niestety plytka do wywalenia, cos overburning u mnie nie chce nagrywac tych dodatkowych mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...