sucker Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Ja bym wystawil neutrala ,albo pozytywa :? Moze koles sam nie wiedzial jak to jest z nazewnictwem ,czytajac ten temat mozna sie dowiedziec ze nawet obyci uzytkownicy maja problemy z identyfikacja i podaniem parametrow rodziny GF3 :D pozdroTo zalezy. Jesli podal pelna nazwe karty, taktowanie ni uzyl jednoznacznie slowa ze to jest GF3Ti 500 a nie Ti200 tylko uzywal pelnej nazwy karty to nie oszukal nikogo. Przez zakupem mozna sie zawsze zapytac sprzedajacego o dokladny opis karty, taktowanie itd. A to ze producent uzywa takiej a nie innej nazwy to nie wina sprzedajacego. Dlatego uwazam ze jesli sprzedawce nie wcpiskal kitow ze to jest t500 a nie ti200 to komentarz powinien bc pozytywny. adrian351 Najlepiej daj linka do aukcji to bedzie wiadomo czy cie oszukal czy nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 To co dales to jest 9500nonPRO modowany na 8 potokow a nie 9500PRO ktory ma 8 potokow w standardzie i 128MB pamieci a nie 64 jak karta z twojego linku. Do tego kosztuje ona 200zl. a nie 150zl. i to te 150zl. mial kosztowac R9500PRO wiec gdzie jest taki radek? Najpierw sprawdz a potem pisz bo widac ze nie masz zielonego pojecia o tym co piszesz. I wlasnie ktos tutaj jest inny. 3.6ns 128mb vs 64mb 2.8ns....... hmmm ja bym wybral opcje nr2 :D . Skoro 200zł na allegro, to za 150 wyrwiesz na giełdach/forach :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucker Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 3.6ns 128mb vs 64mb 2.8ns....... hmmm ja bym wybral opcje nr2 :D . Skoro 200zł na allegro, to za 150 wyrwiesz na giełdach/forach :DPo pierwsze nie kazdy jezdzi po gieldach bo albo mu sie nie chce albo nie ma takowej w okolicy. Na forach znalezienie jakies perelki a takowa bedzie R9500PRO za 150zl. jest malo prawdopodobne na gieldzie zreszta tez bedzie trudno za taka cene dorwac R9500PRO. Po drugie dzisiaj 64MB na karcie to juz duzy minus i dodatkowe 64MB czesto jest juz wykorzystywane szczegolnie w tym przypadku. Do tego pamiatki 3,3ns na 9500PRO kreca sie bardzo ladnie, moze teoretycznie nie wykreca sie na tyle co te zamontowane na tym R9500(notabene samsungi a one nie naleza do czolowki) ale jest jej wiecej a to dzisiaj jest bardziej przydatne niz dodatkowe pare MHz na kosciach. Po trzecie jak piosalem wyzej na 9500PRO najczesciej montowane byly pamieci 3,3ns a nie 3,6ns. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin_ Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Najlepiej daj linka do aukcji to bedzie wiadomo czy cie oszukal czy nie.Dokładnie. Daj linka, a my ocenimy, czy to gość jest oszustem, czy ty gapą ;) Taki Ti200 powinien kosztować max. 120 zł. Może warto by było ponegocjować zwrot części kasy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Po pierwsze nie kazdy jezdzi po gieldach bo albo mu sie nie chce albo nie ma takowej w okolicy. Na forach znalezienie jakies perelki a takowa bedzie R9500PRO za 150zl. jest malo prawdopodobne na gieldzie zreszta tez bedzie trudno za taka cene dorwac R9500PRO. Po drugie dzisiaj 64MB na karcie to juz duzy minus i dodatkowe 64MB czesto jest juz wykorzystywane szczegolnie w tym przypadku. To jest karta o wydajnosci GF6600 i popatrzcie za jakie pieniadze !! Te dodatkowe megabajty to tylko do textur,zawsze mozna dac medium.Pozatym jak ktos ustawi AGP Size na 256 to wykorzystuje 100% mocy 128megowego 9500pro i to z nawiazka.Wiem,bo mialem ta karte i w 3dm 2003 osiagnalem na niej 5K a w 2001 16K na amd 2200mhz !! Wiec ludzie - jesli chcecie za smieszne pieniadze pograc sobie w najnowsze gry z przyzwoitymi detalami to nawet sie nie zastanawiajacie !!! Ta karta jest lepsza niz smieszne 128megowe 9600XT a porownajcie sobie ilosc wydanych pieniedzy.Olejcie to,ze na karcie jest 64 mega,dobrze Wam radze.Sam bym bez wahania bral ta karte,gdyby nie moja :) ale chyba sie wqrze i ja wciagne bo bez problemuy sprzedam ja za 280zl.Gorsze karty w sklepach sa drozsze niz cena,za ktora ja sprzedam a ten koles?? To jakis typ,ktory pewnie bardzo potrzebuje kasy,nie wiem kto to ale juz go lubie,200zl za taka wydajnosc -maly dym bym powiedzial,a wy sie zastanawiacie na gf3titanium podczas gdy tu macie zyle 24k zlota,przemyslcie sprawe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian351 Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Sie dzieje:) mata link : http://allegro.pl/show_item.php?item=82383345 Napisalem mu ze mnie w bambuko zrobil i ze sie zdenerwowalem,a on odpisał: Cześć sorri ale zaszło nieporozumienie, przyznaje się! ,,chodzi o to że jest to TI500''-oznaczenie producenta!!! ale czipse't to ti200, niewiedziałem tego, bo mam karte od brata! i tak ta karta ustępuje wydajności ,,ti500'' ok.9% sorri za taką pomyłkę, naprawdfe nie z mojej winy odpisz No i co wy na to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Heh tak jak pisalem koles sam nie wiedzial co sprzedaje :D pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 nigdzie nie napisal ze to ti500. wypisalem dokładnie nazwe. sam nie wiedzial co sprzedaje. jak dla mnie był uczciwy i nie masz mu nic do zarzucenia, choć sam penwo myślal ze to ti500. niestety taka polityka gainwarda... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...