S.W.A.T Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 witam, posiadam drukarke Epson Stylus Color 580, o takie cos: icon_razz.gif http://www.allegro.pl/show_item.php?item=84532185 Drukarki nie uzywalem rok ( A moze dłuzej icon_surprised3.gif ), tusz ma wyjęty, jest przykryta folią i moje pytanie brzmi czy ona działa ?... Tzn. czy tam w srodku nic nie zaschło ? Opłaca sie kupić tusz i cos testować ? slyszalem, że są jakies programy, które lepiej czyszczą dysze? itp.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prodigal Son Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Czemu po prostu nie sprawdzisz czy działa? Tak po prawdzie to po roku stania może nie działać, bo głowica w niej jest na stałe, niezależna od zbiorniczków. Z resztą jest spora nadzieja że się zepsuła :twisted: To żart oczywiście.... Ale ja taką miałem i padła. I trzech innych znajomych którzy je mieli (także model bodajże 480, nie różniący się bardzo) też im padły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.W.A.T Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 A nie ma w Warszawie moze jakis serwisów, które naprawiają drukarki? Moze głowice wyjac i wsadzic do spirytusu? A teraz mam taki alkohol izotrypowy, moze go tam wpsikac w zakamarki itp? Potem wsadzic tusz i czyscic przez caly dzien? Mam taki programik epsona, ktory czisci itp., ale takze znalazlem jakis tutaj na forum, ze JESZCZE dokładniej czysci! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Podepne sie, mam canona i320, stał przez jakiś czas nieużywany, tusze nie zaschły ale jak biore wyrównanie głowicy to wydruk czarnego jest prawie szary i w paski, sądze że głowica mogła sie przypchała, chociaż kolor drukuje wzorowo, a może jest sposób żeby to odetkać?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drith Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 u ciotki przez rok stala drukarka Canon BJC2100 z wsadzonymi pojemnikiem na tusz, wsadzilem nowy i drukowala normalnie, SWAT mozesz udac sie na gielde na Batorego [ Pola Mokotowskie ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.W.A.T Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Kupiłem zamienniki, czyscilem. dalem test to na poczatku nic nie bylo widac, dalem z 3-4 testy są juz 3 kolory (zolty, czerw, niebieski), ale z czarnym nic! Poprostu czarnego nie ma! :( Co ja mam robić!?? Moze do serwisu ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczek Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Miałem podobny problem Epson SC 580 i zrobiłem tak rozebrałem pojemnik od czarnego tuszu wlałem do niego spirytus( troszke miałem wyżuty sumienia :)) i włączyłem na druk całej czernej strony prz jakości foto. No i podziałało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...