loloferrari Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Jak w temacie. Bo mam ochote sie za to zabrać........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serek_s91 Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Ja bym nie próbował ponieważ prescoty mają jakoś dziwnie przymocowane rdzenie do IHS i zdjęcie go powoduje w większości przypadków poprostu zgon proca :] Z Northwoodami jest o wiele lepiej :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 jajo jest przywalone do ihsa... można odmoczyć :rotfl: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 to przecież ma za zadanie rozpraszać ciepło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loloferrari Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 @ serek: znany ci jest jakiś przypadek zgonu prescotta? ja osobiście nie słyszałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Znany i to nie jeden. Krzemik jest poprostu przyklejony do beretu i przy zdejmowaniu IHS odchodzi razem z rdzeniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...