MicJes Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 Chcialem pojechac po koshtach, i w cennikach z Gdanska znalazlem takie dwie karty: Palit GeForce 4 Ti 4200 64MB TV-out DVI-out gwarancja: 24 miesiace cena netto: 484 zl cena brutto: 590 zl ProLink GeForce 4 Ti 4200 64MB TV-out gwarancja: 24 miesiace cena netto: 508 zl cena brutto: 619 zl Zwroccie uwage na cene i powiedzcie, czy to wogole warto zwracac na to uwage, czy to jest max scierwo. A moze ktos ma jakas z tych kart?? Prosze o opinie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 heh za 600 zł masz g4 ti 4200 od msi full wypasik.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 Chcialem pojechac po koshtach, i w cennikach z Gdanska znalazlem takie dwie karty: Palit GeForce 4 Ti 4200 64MB TV-out DVI-out gwarancja: 24 miesiace cena netto: 484 zl cena brutto: 590 zl ProLink GeForce 4 Ti 4200 64MB TV-out gwarancja: 24 miesiace cena netto: 508 zl cena brutto: 619 zl Zwroccie uwage na cene i powiedzcie, czy to wogole warto zwracac na to uwage, czy to jest max scierwo. A moze ktos ma jakas z tych kart?? Prosze o opinie. gf4 ti 4200 w wydaniu prolinka jest ponoc calkiem dobra konstrukacja takze z tych dwoch to bym wzial Prolinka ale za niewiel drozej mozna chyba dostac MSI :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 Prolink jest extra, ponoc pamieci kreca sie do 666 Mhz - tak przynajmniej ma Wofek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 Prolink jest extra, ponoc pamieci kreca sie do 666 Mhz - tak przynajmniej ma Wofekmoze to tylko taki wyjatek ;) ja chyba bym wolal MSI :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 Jasna sprawa wolałbym dołożyć troszke grosza i łyknąć msi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 a kto by nie chcial MSI, czy Winfasta, ale Prolink jak za ta cene to wymiata Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 heh za 600 zł masz g4 ti 4200 od msi full wypasik.... Ale jest jeden problem. Gdzie??? Bo jestem skory dorzucic troszeczke. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Znalazlem jeszcze cos takiego: WINFAST GEFORCE 4 4200 64MB DDR TV-OUT DVI (A250LE-TD64) 695.00 brutto MSI GEFORCE 4 TI4200-TD64 64MB DDR TV-OUT DVI 682.00 brutto Ale to jest w Polbrasie. I nie wiem jak jest z gwarancja w sklepach wysylkowych(a moge miec problem z kompatybilnoscia przez moje mobo) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 powiem tylko tyle ze MSI Ruzlez! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 to czywiscie ze MSI najlepsze, ale tych dwpch to juz wole chyba PALIT'a - bardziej do mnie przemawia - prolink mi sie kojarzy ze slabymi kartami TV, Palita mam i jestem extra zadowolony! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 WinFast jes lepszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Każdy faworyzuje to co ma... Jak dla mnie grafy i płyty główne MSI są spoko. Wcześniej miałem płytę Asusa (CUSL2-C pod P-III) i jakoś nie robiła na mnie specjalnego wrażenia, więc po co przepłacać :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 a ja tam mam prolinka i jestem zadowolony. Zero (odpukac!!! :) ) problemow spokojnie chodzi 300/600 :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...