Przemol^N Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Jako ze nask trzma mi domene nukleon.pl to robie cos nowego. Bede wdzieczny za wszelkie sugestie. Newsy bede dodawac od jutra wiec o tym prosze nie pisac. Szukam osoby ktory wykona mi tanio grafike- baner z logiem. Pozdrawiam Onanista;) :unsure: http://www.onanistasprzetowy.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KlaxoN Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Niewiem co tu oceniać. Stronka dopiero startuje wiec nie ma żadnej zawartości, a wygląd raczej nieciekawy. Może napisz coś więcej o projekcie. Chyba że będzie to następna strona o komputerach, jakich wiele. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Gadżety - parasol przepowiadający pogodę - ok. Odtwarzacze mp3 - onanistyczny futerał - to w końcu futerał z przystawką do kluczy, czy odtwarzacz? :) Ogólnie spoko. Ten parasol mnie powalił Oo TYlko jedno - ALE - czy każdy nosi parasol przy sobie w każdej sytuacji? Po co mi taki bzdet w trakcie słonecznej pogody? Pada - biorę parasol. Jest zachmurzone niebo - biorę parasol, bo może padać deszcz. BTW, fajna plazma :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Strona taka sobie, jeżeli chodzi o wygląd. Teści jakie są takie są - rzeczywiście Telewizor fajny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys'az Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Beznadziejna domena ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Onanista - wnikliwy badacz swych narządów rozrodczych ;) Onanista Sprzętowy - wnikliwy badacz swych narządów wewnątrz obudowy :) Domena jest jaka jest i jest według mnie bardzo... przekonująca ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Niewiem co tu oceniać. Stronka dopiero startuje wiec nie ma żadnej zawartości, a wygląd raczej nieciekawy. Może napisz coś więcej o projekcie. Chyba że będzie to następna strona o komputerach, jakich wiele. To nie bedzie strona o pecetach, bo one sa nudne (mnie zmudzilo pisanie o nich przez 5 lat. Chce sprobowac czegos nowego co ostatnio lubie. Glownie beda informacje na temat technologi mobilnych i rozne ciekawostki IT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 I bardzo dobrze, tego mi brakowało w internecie! Wszędzie jest o wszystkim, czyli o niczym. Taka stronka to jak dla mnie - trafienie w niszę. Brawo za pomysł. Zobaczymy jak to się rozwinie. Życzę powodzenia! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys'az Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Onanista - wnikliwy badacz swych narządów rozrodczych ;) Onanista Sprzętowy - wnikliwy badacz swych narządów wewnątrz obudowy :) Domena jest jaka jest i jest według mnie bardzo... przekonująca ;) Tylko jesli strona powiekszy sie kiedys o mozliwosc rejestracji to po zarejestrowaniu zostanie sie czlonkiem onanisty ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Mysle tez o darmowych kontach pocztowych dla zarejestrowanych osob:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Hmmm... Zmień ten design :P BLeeahhh... TO jest prawie różowe! Tematyka OK... Zobaczymy co z tego wyjdzie. Powodzenia ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 (edytowane) Mysle tez o darmowych kontach pocztowych dla zarejestrowanych osob:) Ja się zapisuję na konto pocztowe. TYlko nie widzę nigdzie rejestracji :rolleyes: BTW, może chcesz, żeby zaprojektować jakieś logo? :rolleyes: Idę na Grafikę Komputerową, zbieram doświadczenie :razz: Edytowane 9 Lutego 2006 przez Rocca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 zrob cos ladnego:) dostaniesz konto pocztowe o dowolnym loginie w domenie onanistasprzetowy.pl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 (edytowane) Podaj mi tylko sugerowany rozmiar logo, kolor,a ja zajmę się resztą. Jaki ma być tekst? Sugeruje jakiś krótki ;) Np. "onanistasprzetowy.pl" i wszystko. Lub z podpisem... "Uwazasz ze masz wszystko...?" Rezerwuję sobię adres: Rocca@onanistasprzetowy.pl ;) EDIT: logo is done: klik Pragnę jeszcze zaprezentować logo na stronę Game Arena, która rusza za jakiś czas: klik Edytowane 10 Lutego 2006 przez Rocca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XRLEO Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 po 1. Wybrałeś sobie system blogowy WordPress (beznadziejny) po 2. W internecie znajdziesz lepsze skiny niż użyłeś :wink: po 3. Nie ma co oceniać pod względem graficznym leży Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 1. Wlasny system mialem 5 lat. - wordpress jest az nad to wystarcajacy. 2. Skin nie jest wazny. Wazny jest jedynie "tresc" o czym przekonalem sie na swoich innych stronach. 3. Im mniej grafiki witryny tym lepiej. Istotna jest TYLKO zawartosc. Idzie taka moda od roku. Zjadlem zeby na stronach w necie a ty pewnie masz nascie lat i myslisz ze wiesz lepiej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XRLEO Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 (edytowane) To ile mam lat nie powinno cię interesować. A jak chcesz wiedzieć jaka jest "moda" to sobie zajrzyj link. Chciałeś znać zdanie innych to poznałeś. O ile się nie mylę to o to w tym dziale chodzi. Imo to jest nic nadzwyczajnego bo na systemie blogowym każdy może stworzyć stronę. Edytowane 11 Lutego 2006 przez XRLEO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys'az Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Na systemie blogowym kazdy moze stworzyc strone ale nie kazdy moze jej wowczas nadac taka forme jaka mu odpowiada. Poza tym co zlego jest w korzystaniu z gotowych rozwiazan jesli odpowiadaja one naszym potrzebom? Chcac uruchomic np. forum bedziesz pisal wlasne skrypty pomimo, iz te znajdujace sie w sieci sa zapewne duzo bardziej funkcjonalne i dopracowane bo postawic forum na phpBB czy IPB kazdy moze? Dla mnie to zwyczajny przerost formy nad trescia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Zapraszam na pierwsza w Polsce recenzje Acera N311 :) http://onanistasprzetowy.pl/?p=41 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Zapraszam na pierwsza w Polsce recenzje Acera N311 :) http://onanistasprzetowy.pl/?p=41 Usun ten zielony kolor - strasznie meczy oczy podczas przegdania strony. Poza tym stronka w porzadku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Niezła, ale góra do zmiany!!! Szybkiej!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Nie zmienie bo nie jestem grafikiem. Dla mnie wazna jest tresc a nie grafika. Pozdrawiam estetow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Nowy szablon na stronie. Lepiej czy gorzej? Dodalem tez na gorze losowo wybierane napisy. musze w nich dorobic kodowanie pl;) http://onanistasprzetowy.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Sczerze mówiąc to nic ciekawego. Wygląd stonowany, pospolity. Moglibyście jakoś ożywić tą stronę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 (edytowane) Hmm wizualnie taka sobie.Wiecej zycia tchnac w nia :) Ale jest dosc czytelna i oto chodzi. Narazie malo co tam jest. Ale juz mnie ten parasol rozbroil... Ta plazma .. mniam chialbym taka :) Edytowane 25 Kwietnia 2006 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys'az Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Poprzedni dizajn bardziej mi sie podobal ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Prog - calosc robie sam. Krzys'az - beda do wyboru skiny rozne jak nie zasne:) skupiam sie wlasnie nad 2 mobilnymi qvga i vga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystery Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 podoba mi sie ta stronka, ciekawe newsy, layout prosty, ale nie jest zły. moim zdaniem kolorystyka wpływa na to że dobrze się czyta, a mi dobrze sie czytało... życzę powodzenia w rozwoju :) pozdrawiam mystery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...