DrKleiner Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Witam, moi bracia chcą joystick dużo grają w BF2. Chodzi o to żeby był funkcjonalny i wytrzymały :) idealny do latania i kiedyś symulatorów lotu. Co polecacie. Mile widziane linki na allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Forum nie jest przeznaczone do dyskusji o wyborze: laptopów, zasilaczy, myszek i klawiatur itpNie ten dział. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Ooo zagapiłem się :( może jakiś moderator by przeniósł z góry THX :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 A kup im Wingmana zwykłego za 60zł. Dobra kalibracja, przepustnica tez jest, 6 przycisków - w sam raz do BF2. Wytrzymały jak cholera. Sam się kiedyś napaliłem na symulatory, kupiłem tego wingmana i od 2 lat stoi w szafie :P Przeszło mi :D Ale w Ił2 Sturmovik się super grało! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Pomyśle nad tym Wingmanem :) ale bracia coś marudzą o tym - http://www.allegro.pl/show_item.php?item=85050916 opłaca się pakować w niego kasę :) jak by jakieś linki do ciekawych aukcji :) nie pogardzę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Ja mam Microsoft Sidewinder Precision 2, zajebisty z optycznimi sensorami, nie do zdarcia, upolowalem kiedys na allegro za 50zl. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 To co podałeś to właśnie jest wingman, tylko w wersji 3 ( ja mam 2 ). Poszukaj jeszcze jakiegoś testu tej wajchy i bierz. Na logitechu się nie zawiedziesz - robią mocne wajchy :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...