Skocz do zawartości
wojtekwroz

Procesor?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Mam pytanie... Chce zakupic nowy komputer lecz mam dylemat odnosnie procesora?AMD czy Intel?Na procka nie chce wydac wiecej niz 800 zloty. Po pierwsze uwielbiam grac no i glownie do tego sluzy mi kompik :). Na karte grafiki jestem juz zdecydowany, napewno bedzie to GeForce od Gainwarda jeszcze tylko nie wiem czy 6800 czy 7800. No oczywiscie jak nie wiem jaki procek to i jaka płyta głowna:/ cz mozecie cos poradzic??Pozdrawiam i czekam na odp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na samego procka 800:] Kurde tak wlasni czytam forum i sam juz nie wiem co tam wlozyc do tego pudła:/ chce wydac maksymalnie d0 3500 tysia... czekam na jakies propozycje :)

Sam tak myslalem nad dyskiem 300 GB Maxtorem, 1 Gb Ramu od Kingstona? GeForce 6800 albo 7800?Sam juz nie wiem:/ mozecie cos polecic?Pozdrawiam:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

Athlon64 3500+

Lepiej dopłacić do 3700+ san diego.

DFI LP Ultra-D NF 4, opteron 144 lub wyższy na 939, 7800gt, 2x 1gb patiroty cl 2 albo 2.5, huntkey 400W, dysk może 2x 160gb od samsunga/seagate.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehehe widze ze panowie sie rozpisali :D to dobrze :] ale czy ja sie zmieszcze w 3500 tysiaca?to jest pytanie :] piszcie kolejne zestawy :) pozdro

A mam takie pytanko ile moze byc warty taki sprzet:

P4 2,6 z HT, GeForce Fx 5600 128 MB, 512 DDRAM (400 Mhz) Infineon , 2 Nagrywarki juz nie istotne jakie, plyta IS7-G, Sound Blaster Live :]:D no i dysk Seageate 120 GB.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi