Skocz do zawartości
paprotek

Malowanie monitora

Rekomendowane odpowiedzi

witam

jak ktos zauwazyl mam zamiar niedlugo pomalowac obudowe :) ale zeby ladniw wygladalo trza pomalowac tez monitorek ni i tu sie zaczynaja schody... :( wie ktos jak to mozna by zrobic jakis link albo cos moj monitorek o Philips 105S (bez gwarancji)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam

jak ktos zauwazyl mam zamiar niedlugo pomalowac obudowe :) ale zeby ladniw wygladalo trza pomalowac tez monitorek ni i tu sie zaczynaja schody... :( wie ktos jak to mozna by zrobic jakis link albo cos moj monitorek o Philips 105S (bez gwarancji)

zrobić prosto

:arrow: rozmontuj monitor

:arrow: pomaluj gruntem, chyba, że lakier tego nie wymaga

:arrow: pomaluj lakierem

:arrow: zmontuj monitor

:arrow: gotowe :) :D :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... Pomalowałem go na wściekle różowy.

o dzieki przedzej bym sie zajebal niz pomalowal monitorek na rozowy kolor :lol:
To byl komp dla mojej dziewczyny. Pooklejałem go jeszcze takimi fluorescencyjnymi misiami. W nocy nawet świetnie wygląda.

Swojego przemalowałem na czarno :D .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

........... Pomalowałem go na wściekle różowy.

myslalem ze tylko mi odpier@#$% :D zeby malowac kompa na rozowo :D eee to teraz pomaluje na zolto :D takiego jeszcze chyba nikt nie ma :D chce byc niepowtarzalny ;) :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

........... Pomalowałem go na wściekle różowy.

myslalem ze tylko mi odpier@#$% :D zeby malowac kompa na rozowo :D eee to teraz pomaluje na zolto :D takiego jeszcze chyba nikt nie ma :D chce byc niepowtarzalny ;) :D

Ja jusz mam taki monitor :twisted: . Ale to tylko ze starości.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o boze ludzie wam chyba cos *%!&^$@&$ ekmmm..... sorki  Ja pier... pomalowac monitorek na zielona, zolto albo rozowo    ludzie to maja bujna wyobraznie :) ja bym wolal sie zastrzelic :)

no coz "rozni ludzie, rozne potrzeby, rozne zestawy kolorkow" :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Malowałem kiedys i mam dla ciebie kilka rad:

:arrow: Postaraj się mieć farbę na bazie nitro bo szybko schnie

:arrow: Dokładnie odtłuść obudowę czy co tam malujesz , ale czymś delikatnym dla tworzyw sztucznych

:arrow: Poczekaj aż wyschnie

:arrow: W odległości ok.25cm od przedmiotu maluj cienkimi warstwami

:arrow: Jak masz zamiar położyć pomalowany przedmiot na papierze to stronę którą będziesz kładł na papier narazie nie maluj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja nie musze malowac na zolto :) ze strosci juz sie zolty zrobil hehe :D

lepiej na srebrno jak cos :>

ty chyba nie rozruzniasz kolorow!!! przyjdz domnie o obczaisz mojego starucha .... to do<span style="color:red;">[ciach!]</span> kolorek :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe spoxik wszyscy maja cos pomalowane ja tez malowałem bude na złoto ..lipny efekt i była poprawka na grafitowy teraz miodzio do tego klawiturke tak sieknołem ...chciałem jeszcze czes drukarki i monitor ale farby zabrakło i juz mi sie potem nie chciało i tak zostało...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi