paprotek Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 witam jak ktos zauwazyl mam zamiar niedlugo pomalowac obudowe :) ale zeby ladniw wygladalo trza pomalowac tez monitorek ni i tu sie zaczynaja schody... :( wie ktos jak to mozna by zrobic jakis link albo cos moj monitorek o Philips 105S (bez gwarancji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 witam jak ktos zauwazyl mam zamiar niedlugo pomalowac obudowe :) ale zeby ladniw wygladalo trza pomalowac tez monitorek ni i tu sie zaczynaja schody... :( wie ktos jak to mozna by zrobic jakis link albo cos moj monitorek o Philips 105S (bez gwarancji) zrobić prosto :arrow: rozmontuj monitor :arrow: pomaluj gruntem, chyba, że lakier tego nie wymaga :arrow: pomaluj lakierem :arrow: zmontuj monitor :arrow: gotowe :) :D :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Dokladnie tak jak powiedzial kolega amoniak. Ja tez niedlugo planuje malowanie monitorka. Bo buda juz czarna a monitor nadal bialas :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Nie maluj calego monitora tylko jego tył. est wtedy niezły efekt. Ja tak zrobilem u siebie. Pomalowałem go na wściekle różowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 ... Pomalowałem go na wściekle różowy. o dzieki przedzej bym sie zajebal niz pomalowal monitorek na rozowy kolor :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 ja tez za nidlugo monitorek maluje na czarno bo buda jest czarna a monitorek blady . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 ostatnio zauwazylem ze wszyscy maluja budy na takie ciemne zimne kolory a i najczesciej na czarny :) BTW ja swoja tez maluje na czarno :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 ... Pomalowałem go na wściekle różowy. o dzieki przedzej bym sie zajebal niz pomalowal monitorek na rozowy kolor :lol:To byl komp dla mojej dziewczyny. Pooklejałem go jeszcze takimi fluorescencyjnymi misiami. W nocy nawet świetnie wygląda. Swojego przemalowałem na czarno :D . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Bez urazy ale ten monitorek musi teraz wygladac jak domek dla Barbie.. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Bez urazy ale ten monitorek musi teraz wygladac jak domek dla Barbie.. Pozdrawiam Co racja to racja ale dla dziewczyny wszystko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Ja sie wahałem miedzy czerwonym.....Ale jakos tak wyszło moze monitor na czrwono pujdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Ja sie wahałem miedzy czerwonym.....Ale jakos tak wyszło moze monitor na czrwono pujdzieNa różowo!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 o dzieki przedzej bym sie zajebal niz pomalowal monitorek na rozowy kolor :lol: Hehe ja też :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 ........... Pomalowałem go na wściekle różowy. myslalem ze tylko mi odpier@#$% :D zeby malowac kompa na rozowo :D eee to teraz pomaluje na zolto :D takiego jeszcze chyba nikt nie ma :D chce byc niepowtarzalny ;) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 A ja kompa pomaluje na brązowo i wsciekle zielono :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 ........... Pomalowałem go na wściekle różowy. myslalem ze tylko mi odpier@#$% :D zeby malowac kompa na rozowo :D eee to teraz pomaluje na zolto :D takiego jeszcze chyba nikt nie ma :D chce byc niepowtarzalny ;) :D Ja jusz mam taki monitor :twisted: . Ale to tylko ze starości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 o boze ludzie wam chyba cos *%!&^$@&$ ekmmm..... sorki Ja pier... pomalowac monitorek na zielona, zolto albo rozowo ludzie to maja bujna wyobraznie :) ja bym wolal sie zastrzelic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 o boze ludzie wam chyba cos *%!&^$@&$ ekmmm..... sorki Ja pier... pomalowac monitorek na zielona, zolto albo rozowo ludzie to maja bujna wyobraznie :) ja bym wolal sie zastrzelic :) no coz "rozni ludzie, rozne potrzeby, rozne zestawy kolorkow" :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilobajt Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Malowałem kiedys i mam dla ciebie kilka rad: :arrow: Postaraj się mieć farbę na bazie nitro bo szybko schnie :arrow: Dokładnie odtłuść obudowę czy co tam malujesz , ale czymś delikatnym dla tworzyw sztucznych :arrow: Poczekaj aż wyschnie :arrow: W odległości ok.25cm od przedmiotu maluj cienkimi warstwami :arrow: Jak masz zamiar położyć pomalowany przedmiot na papierze to stronę którą będziesz kładł na papier narazie nie maluj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Ja mam z zewnatrz czarna,a w srodku planuje pomalowac na zolto. Mam Niebieskiego neona,wiec powinno fajnie sie prezentowac. Co myslicie? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Ja mam z zewnatrz czarna,a w srodku planuje pomalowac na zolto. Mam Niebieskiego neona,wiec powinno fajnie sie prezentowac. Co myslicie? Pozdrawiam Czarny z zoltym niezle wyglada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 A ja nie musze malowac na zolto :) ze strosci juz sie zolty zrobil hehe :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 A ja nie musze malowac na zolto :) ze strosci juz sie zolty zrobil hehe :D lepiej na srebrno jak cos :> ty chyba nie rozruzniasz kolorow!!! przyjdz domnie o obczaisz mojego starucha .... to do<span style="color:red;">[ciach!]</span> kolorek :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 hehe spoxik wszyscy maja cos pomalowane ja tez malowałem bude na złoto ..lipny efekt i była poprawka na grafitowy teraz miodzio do tego klawiturke tak sieknołem ...chciałem jeszcze czes drukarki i monitor ale farby zabrakło i juz mi sie potem nie chciało i tak zostało... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Crash Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 ciekawy efekt daje polaczenie krwistej czerwieni z ciemnym blekitem. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 ja mialem obudowe pomalowana na zloto, ale mi sie znudzila, teraz nie mam obudowy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 nie ma co najlepsza jest z plexy przezroczysta heheh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Najlepszy jest różowy, albo połączenie czarnego z czarnym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 no to chyba pomaluje monitorek na srebrnoa jak myslicie co pasuje do srebrnego tzn. chce przód pomalowac na srebrno a tył nie wiem . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 na srebrno nie !! bedzie wygladał jak LG ...walnij lepiej przud na czarno lub grafitowo a tył na srebrno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...