yogurcik Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 u mnie roznie nie wiem od czego to zalezy raz dlugo raz szybciutko nie wiem a bawic sie w przeinstalowanie no time Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3p3 Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Od ponad miesiąca mam w2k. Siakiś dziwny... z klawiatury przyciśkiem Power-off zamyka się ca 10 sek, a z polecenia zamknij system 56 sek. Jakiś wołowaty... marudzę może Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Od ponad miesiąca mam w2k. Siakiś dziwny... z klawiatury przyciśkiem Power-off zamyka się ca 10 sek, a z polecenia zamknij system 56 sek. Jakiś wołowaty... marudzę może IDENTIKO JAK umnie choc nieraz jak zmaykam normalnie idze szybko ale przewaznie tak jak piszesz :(((((((((((((( Jest ktos madry na takie objawy od czego to ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 W którymś windowsie, albo XP albo 2k, była taka opcja resetu swapa przy zamykaniu systemu...ja to od razu wyłączyłem, i u mnie 2k nie zamyka się przesadnie długo po sp3, ale i nie powalająco krótko. Guzikiem z klawiaturki za to coś koło 1s. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laweciarz Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 hmm z servis packiem 3 ?? chyba na na wrszawskiejim stadionie kupiles ndx ty jesteś mientki krasnal jeśli nie wiesz że samemu można sobie zrobić instalke bootowalną win2k+sp3. Nie powinieneś się chyba wypowiadać w tej materii, bo czytając twoje posty tutaj dochodzę do wniosku że windowsy są takie dobre jak ich betatesterzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amdek Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 HEH ludzie Windy nie sa tylko do grania ,aletez do poznania :P Zwiekszcie swap do 2xRAM no chyba ze macie 512 :P W narzedzia administracyjne jest taka opcja USLUGI !!!!! i tu mozecie powylaczac polowe serwerow i uslug bez ktorych normalnie moze dzialac Winda !!!! Powywalajcie z autostartu badziewie jak GG (10MB) i inne np przez RegCleanera !! Wolne zamykaniemoze byc tez spowodowane podlaczeniem do sieci czy udostepnianiem bo wtedy odpalonychjest wiecej rzeczy w svhost i inne bajery !! Grunt to dobrze skonfigurowana Winda !! A Sp3 to dobra rzecz bo np. poprawia bledy grafy na roznych grach i ogolna wydajnosc (nie mowie o C300 bno na nim to W2000 bedzie sie zamykal i otwieral tydzien :P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laweciarz Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 A Sp3 to dobra rzecz bo np. poprawia bledy grafy na roznych grach i ogolna wydajnosc (nie mowie o C300 bno na nim to W2000 bedzie sie zamykal i otwieral tydzien :P )Nie prawda. Na moim celeronie 400 + 256sdr zamykał się jakieś 5-10 sekund. Fakt wstawał ze 3x dłużej niż na tym co w podpisie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 moze do wina pamieci wiecej jak 256 i win ma problem tak jest z winem 98 ???????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 moze do wina pamieci wiecej jak 256 i win ma problem tak jest z winem 98 ????????????Z 98 problem zaczyna się dopiero od 512MB a 2k i XP nie mają takich ograńiczń. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 to ja juz nie wiem i net zaczyna mi sie mulic tzn przy laczeniu sie zajmuje to mu 30 sekund na ISDN co norma to 3 chyba ze tepsa cos odwala ( mam ryczalt ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laweciarz Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Yogurcik Nie instalowałeś żadnych firewalli/antywirusów ? amdek może mieć rację wejdź w usługi i tam coś pomanipuluj. Jak się nie przewrócisz to się nie nauczysz. Moim zdaniem masz jakąś wersję special edition tego windowsa, przy czym nie jest to żaden specjał. Wejdź jeszcze w regedit i sprawdź: HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftwindowsCurrentVersionRun czy ci się jakaś kupa o której nie wiesz nie otwiera. Ja z tych które nie wiem za bardzo do czego są zostawiłem tylko: -mobsync.exe -SysTray.Exe Reszta to myszka, drukarka, Clone, Nero i tyle. Powywalaj wszystko co Ci niepotrzebne. A w ogóle to spróbuj pozamykać jakieś procesy i wtedy sobie potestować, czy Ci się szybciej nie zamyka. Win2k nie pozwoli i tak na zamknięcie niezbędnych procesów więc nic się nie martw. Musisz się trochę pogimnastykować :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Wiec jest tak necik juz dziala normalnie trza bylo calnac do tepsy i zjebac wtedy pani podala numerki DNS i teraz lacze sie w 2 sec. a co do reszty moze dzis usiade i razpracuje to zamykanie wina tak jak napisaliscie .Wiec jest tak necik juz dziala normalnie trza bylo calnac do tepsy i zjebac wtedy pani podala numerki DNS i teraz lacze sie w 2 sec. a co do reszty moze dzis usiade i razpracuje to zamykanie wina tak jak napisaliscie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laweciarz Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 I co yogurcik, ruszyło się coś z tym zamykaniem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 na moim sprzecie zamyka sie 2000pro jakies 10 sekund. wczesniej bylo ciezko ale mialem poinstalowane pelno programow. a teraz mam nowitki system. win2000pro maja to fajne ze mozna sobie je przeinstalowac w 20 min. nie tracac danych typu filmy, mp3, savy dokumenty itd.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 I co yogurcik, ruszyło się coś z tym zamykaniem?yeszcze nic nie robilem w sumie brak time ale przyjdzie czas na to to pewnie reinstalke zrobie i po klopocie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...