koparka Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Mialem torche wysokie temp, wiec postanowilem wszystko wyczycsic i uporzadkowac... Odlaczylem arctic freezera, wyczyscilem spod dokladnie spirytem, troszeczke tez wyczyscilem spirytem CPU. Zalozylem paste AS5 i podlacyzlem wszystko. Odlaczylem kable od zasilacza i popodlaczalem wsyztsko na nowo tak jak bylo (na pewno dobrze, spradzalem kilka razy). Wlaczam spowrotem zadowolony kompa, a tu pi-pi-piiiiiiiiiii (3razy b. szynbkie pi i dlugie ostanie). Monitor nic nie pokazuje... Odlaczylem k. graf i to samo (czyli nie jej wina)... Co to moze byc? Bardzo zaniepokojony Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollumek Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 pamięci nie widzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koparka Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 pomylilo mi sie, jest piiiiiiii-pi-pi (dlugo-koritko-krotko) chyba:P pamieci przekladalem i to samo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Co w biosie piszczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koparka Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 (edytowane) a wiec... dzieki gollumek, za info odnosnie pamieci! sprawa byla taka: -pamieci nawet nie dotykalem podczas czyszczenie -wlaczam i stalo sie co stalo -napisales mi o pamieciach i podszedlem do peceta (lapek pisze) -wylozylem 1 kosc i przelozylem do innego slotu - to samo -nastepnie sie zorientowalem ze zle podalem piii :] wiec zanichalem -gdy jednak znwou okazalo sie ze to pameci to wzialem moej stare Speedpremiumy BH-5 i dzialalo! -to mowie do siebie: cholera nowe hynixy leza -podlaczam je jednak i teraz dzialalo! -nie wiem co to bylo, w kazdym razie juz jest spoko DZIEKUJE EOT Edytowane 10 Lutego 2006 przez koparka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...