jacekk18 Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Witam!!! mam problem z Se K 700i mam do niego kabelek usb ale nie mam sterowników i chciałem sie spytać z jakiej strony moge pobrac te sterowniki. Z góry dziekuje Pozdrawiam :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 www.centrumse.pl tam popytaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejot Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 www.centrumse.pl tam popytaj na stronie sonyericssona chyba sa adres to chyba www.sonyericsson.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Następnym razem :google: http://www.sonyericsson.com/downloads/driver_dcu11.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...