irnlng Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 co sie dzieje z cenami gf4ti od msi. gdzie nie spojrze poszly w gore o ok. 100zl. zrobily sie najdrozsze na rynku. czy to dltego, ze nie ma w magazynach i daja zaporowe ceny, czy co? Jak ktos uzna, ze to zasmiecanie forum, to prosze skasowac... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Msi zdrozaly daltego ze sa to "nowe" karty, mianowicie tearz karty(gf4ti4200) maja obsluge AGP 8x i wsyzstkie ceny gf4ti4200 poszly w gore o okolo 100 zlotych. Po prostu trzeba szuakc tej starszej wersji, ktorej jush pewnie bedzie ciezko znalesc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 TO nie jest karta z agp 8x tylko ta sama, ktora miesiac temu kosztowala 700zl. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 TO nie jest karta z agp 8x tylko ta sama, ktora miesiac temu kosztowala 700zl. u mnie za 700 zl mozna miec msi z video-in Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 TO nie jest karta z agp 8x tylko ta sama, ktora miesiac temu kosztowala 700zl. Hm to nie wiem(moze byc blad na stronie jush kilka razy tak widzialem ze np herc nagle stanial o 100 zeta :P ) ale np w polbrasie kosztuje ona ponizej 700. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 ceny MSI faktycznie zdrozały w hurcie o ok 50 zł czyli w slepie tesz powinny skoczyc ok 50 zeta a uwarunkowane to pewnie jest ostatnim wzrostem kursu euro (pomijając karty z agpx8 bo te od x4 jusz sa na starcie drozsze o 100) 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 wiec pozostaje nie kupowac MSI, jakies inne zamienniki rownie dobre :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 TO nie jest karta z agp 8x tylko ta sama, ktora miesiac temu kosztowala 700zl. u mnie za 700 zl mozna miec msi z video-in a sa jakies wysylkowe sklepy u Ciebie? :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 TO nie jest karta z agp 8x tylko ta sama, ktora miesiac temu kosztowala 700zl. u mnie za 700 zl mozna miec msi z video-in a sa jakies wysylkowe sklepy u Ciebie? :wink: jasne :) lookinj TU TU - niestety chwilowo nie maja :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 jasne :) lookinj TU TU - niestety chwilowo nie maja :) dziekuje bardzo. jak teraz nie maja, to beda miec juz pewnie po nowych cenach :cry: Moze sie uda zamowic w ESC. dzieki raz jeszcze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 jasne :) lookinj TU TU - niestety chwilowo nie maja :) dziekuje bardzo. jak teraz nie maja, to beda miec juz pewnie po nowych cenach :cry: Moze sie uda zamowic w ESC. dzieki raz jeszcze spox nie ma za co :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 8O nowe msi z AGPx8 sa rzeczywiście drogie, ja za swoja dałem w mocno hurtowej cenie prawie 900zł ale to było pod koniec listopada jak tylko wyszły. te starsze np: ti4200 64mb VIVO są sporo tańsze, ja u siebie w sklepie je sprzedawałem poniżej 700 zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 8O nowe msi z AGPx8 sa rzeczywiście drogie, ja za swoja dałem w mocno hurtowej cenie prawie 900zł ale to było pod koniec listopada jak tylko wyszły. te starsze np: ti4200 64mb VIVO są sporo tańsze, ja u siebie w sklepie je sprzedawałem poniżej 700 zł. to sprzedaj mi tez :wink: to byly piekne czasy. teraz te same karty dochodza do 800zl. glupota, powinny taniec, a nie drozec jeb....e. :cry: :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 :( jak pisałem to było pod koniec listopada, teraz rzeczywiście podrożały i trudno dostac. W cenie ok. 700zł będzie chyba tylko Palit ti4200 64mb tv/dvi, ale i Pality ostatnio zdrożały. Zobaczymy jak będzie styczeń, luty... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...